Hırsızlık çetesine film gibi takip

Arnavutköy'de 2 milyonluk vurgun yapan hırsızlık çetesi yakalandı. Bindikleri minibüsle kaçan çete, polis aracıyla uzun süre takip edildi. Kovalamaca sırasında minibüsle polis aracı çarpışırken bir polis memuru hafif yaralandı.

Arnavutköy'de çeşitli yerlerde hırsızlık yapan 5 kişilik şebeke polisin kovalamacası sonucu yakalandı. Kovalamaca sırasında hırsızlar çok sayıda araca çarptı. 1 şüpheli yaralanırken, kaçmaya çalışan 4 şüpheli de kıskıvrak yakalandı. 

Polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanan 5 kişi ile polis arasında uzun süre kovalamaca yaşandı. Sahte plakalı bir minibüsle bir inşaattan malzeme çalan hırsızlar ile polis arasında yaşanan kovalamaca sonucu, hırsızlar çok sayıda araca çarptı.

Hırsızlık çetesine film gibi takip

Araçlarını sokak ortasında bırakarak ormanlık alana kaçan hırsızlar çok uzağa kaçmadan yakalandılar. Kovalamaca sonucu yaralanan 1 şüpheli ambulansla hastaneye kaldırılırken diğer 4 şüpheli kıskıvrak yakalanarak emniyete götürüldü.

Öte yandan olayda bir polis memurunun da hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

DHA

Hırsızlık çetesine film gibi takip ile ilgili etiketler Arnavutköy polis kaza hırsız çete
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.