Hırsızları suçüstü yakaladılar, polis gelene kadar dövdüler!

Kağıthane'de bir depoya giren 2 hırsız, 10 TL değerindeki soğutucu tüpleri çalarken mahallenin gençlerine suç üstü yakaladı. Gençler hırsızlık yapan şahısları tekme tokat dövdükten sonra polise teslim etti

Bir alkollü içecek firmasının İstanbul Kağıthane'de bulunan deposunda 1 Haziran Perşembe günü yaşanan hırsızlık olayı depo çalışanlarının dikkatini çekti. İçeceklerin muhafaza edildiği fıçıları soğutmak için kullanılan gaz dolu tüplerin eksik olduğunu fark eden çalışanlar, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. İzlenen görüntüler gece saatlerinde bir kişinin depoya girip tüpleri çalarak kayıplara karıştığı anlaşılırken, çalışanlardan birkaçı bir sonraki gece depoda kalıp hırsız beklemeye koyuldu.

hd1

ÖNCE DÖVDÜLER,SONRA MUHAFAZA EDİP POLİSE TESLİM ETTİLER

İş yerleri hırsızların hedefi olan çalışanlar, sonraki gece güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri bu kez canlı olarak takip ederken, bu kez 2 hırsızın depoya girip tanesi 10 TL değerinde olduğu öğrenilen tüpleri deponun dışına kolayca çıkarabilecekleri kör bir noktaya taşımaya başladığını gördü. Çalışanlardan birinin, depoda hırsız olduğunu duyurması üzerine dakikalar içerisinde toplanan onlarca mahalle sakini, suçüstü yakaladıkları hırsızların çevresini sardı. Özellikle gençlerin oluşan bir grup mahalleli, hırsızlara dövüş filmlerini aratmayan bir meydan dayağı attı. Tekmeli tokatlı meydan dayağı biten olay yarım saat sürerken, hırsızlar ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.

hd2

Hırsızları suçüstü yakaladılar, polis gelene kadar dövdüler! ile ilgili etiketler Kağıthane hırsız dayak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.