Hırsızlar 400 bin TL’lik elektronik eşya çaldı!

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde elektronik eşya satan bir dükkana bir gecede 3 kez giren hırsızlar, 400 bin TL değerinde elekronik eşya çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızlık olayı, dün gece saatlerinde Akyazı ilçesi Ada Caddesi üzerinde bulunan elektronik dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi üzerinde bilişim teknolojisi üzerine çalışan Y.E.A.’ya ait ofise aynı gecede 3 kere gelen hırsızlar, ofiste bulunan tüm elektronik eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Gece saat 22.30, 00.00 ve 04.00 sıralarında dükkana gelen hırsızlar organize bir şekilde hareket edip, kapı kilidini kırarak ofiste bulunan cep telefonu, bilgisayar ve çeşitli elektronik eşyaları çaldı. Sabah saatlerinde işyerini açmak için dükkana gelen Y.E.A. ise durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine Akyazı İlçe Emniyet ekipleri hırsızlıkla ilgili incelemelerde bulunmak üzere dükkana geldi. Ofiste bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin eşkallerini belirleyip yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Hırsızlar 400 bin TL’lik elektronik eşya çaldı! ile ilgili etiketler hırsızlar 400 bin tl’lik elektronik eşya çaldı! hırsızlar 400 bin tl lik elektronik eşya çaldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.