Hırsızın rahat tavırları 'bu kadar da olmaz' dedirtti

Esenler'de bir markete giren ve rahat tavırlarla şaşırtan hırsız, 5 litrelik sıvı yağı çalıp hiçbir şey olmamış gibi marketten elini kolunu sallayarak çıkıp kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Esenler'de bulunan bir markette geçtiğimiz gün meydana geldi. İddiaya göre, markete gelen bir şahıs market içerisinde bir süre dolaştıktan sonra sıvı yağ reyonuna gelerek burada bulunan 5 litrelik yağı alıp, market içerisinde gezmeye devam etti. Market çalışanlarının başka müşterilerle ilgilendiği anı fırsat bilen hırsız, elini kolunu sallayarak marketten çıkıp kayıplara karıştı.


KİMSE HIRSIZLIĞI FARKETMEDİ BİLE

Ürünlerin eksik olması üzerine güvenlik kamerası görüntülerini izleyen market çalışanları, şahsın 5 litrelik yağı çaldığını tespit etti. Markette rahat tavırlarla gezen hırsızın rahat tavırları ise market çalışanlarına pes dedirtti.

Hırsızın rahat tavırları 'bu kadar da olmaz' dedirtti - Resim : 2

SIVI YAĞ HIRSIZI KAMERADA

Marketten yaşanan hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, tanınmamak için şapka takarak reyona gelen hırsız, vatandaşların reyondan çıkmasını bekliyor ve daha sonra 5 litrelik yağı alarak elini kolunu sallayıp marketten çıkıyor.

Hırsızın rahat tavırları 'bu kadar da olmaz' dedirtti ile ilgili etiketler hırsız market İstanbul zeytinyağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.