Hırsız yine bankta uyuyan bir kişinin cüzdanını çalmaya çalıştı!

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de bankta uyuyan bir vatandaşın cüzdanını çalmaya çalışan şahıs yine aynı yerde başka bir vatandaşın cüzdanını güpegündüz çalmaya çalıştı. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da yaşanan hırsızlık girişimi bu kadarına pes dedirtti. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde Kadıköy İskelesinde bankta uyuyan bir vatandaşın cüzdanını cep telefonu ile konuşuyor gibi yaparak çalmaya çalışan şahıs kameralara yansımıştı. Dün yaşanan hırsızlık girişimi ise görenleri şaşkına çevirdi.

AYNI ŞAHIS AYNI YERDE YİNE HIRSIZLIK PEŞİNDE

Aynı şahıs yine aynı yerde bankta uyuklayan başka bir vatandaşın cüzdanını çalmaya çalıştı. Bir vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıyan hırsızlık girişimi bu kadarına pes dedirtti.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızlık girişiminde bulunan şahıs bankta uyuklayan vatandaşın yanına oturuyor. Çevreyi gözetleyen şahıs bankta uyuklayan adamın cüzdanını çalmaya çalışıyor.

İHA

Hırsız yine bankta uyuyan bir kişinin cüzdanını çalmaya çalıştı! ile ilgili etiketler Kadıköy hırsız bankta uyuyan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.