Hırsız, kucağında çaldığı ATM ile halk otobüsüne binip kaçmaya çalıştı

Las Vegas'ta bir adam girdiği berber dükkanındaki bir ATM'yi yerinden sökerek çalmaya çalıştı. ATM ile sokağa çıkan hırsız, otobüs durağına giderek bir otobüse binmeye çalıştı. Kucağında ATM olan şahsı otobüse almayan şoför ve soyguncu arasında tuhaf bir diyalog yaşandı.

Las Vegas'ta bir adamın Perşembe günü bir işyerinden para çalmak yerine direkt olarak ATM'yi  makinesini bir kamyonetin arkasına bağlayıp uzaklaşarak çaldığı iddia edildi.

ATM'Yİ SÖKEREK ÇALMAYA ÇALIŞTI

KLAS haber istasyonu tarafından videosu da yayınlanan tuhaf olayda soyguncu, girdiği berber dükkanındaki bir ATM'yi sürükleyerek dışarı çıkarttı. ATM'yi daha sonra otobüs durağına kadar götürmeyi başaran hırsız, halk otobüsüne çaldığı ATM ile birlikte binmeye ve böylece kaçmaya çalıştı. 

SOYGUNCU VE ŞOFÖR ARASINDA TUHAF DİYALOG

Şoförün durumu şüpheli bulması sonucunda soyguncu, paranın yarısını onunla bölüşebileceğini söyledi.

Hırsız, kucağında çaldığı ATM ile halk otobüsüne binip kaçmaya çalıştı

Şoförün hayır diyerek kapıları kapatması ve gitmesi üzerine ise 'Birlikte zengin olabilirdik!' diye sitem etti.

Hırsız, kucağında çaldığı ATM ile halk otobüsüne binip kaçmaya çalıştı - Resim : 2

Giden otobüsün arkasından ise 'Dur' diye bağırdığı görüldü.

 

Hırsız, kucağında çaldığı ATM ile halk otobüsüne binip kaçmaya çalıştı ile ilgili etiketler ATM hırsız Otobüs Şoför las vegas
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.