Hipodroma 900 polisle operasyon!

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 900 polis, Osmangazi Hipodromu'na baskın düzenledi. Operasyonda, ahırlar ve odalar arandı. Narkotik köpeklerinin de katıldığı baskın anında polise ait bir drone da gökyüzünden olası firarları önlemek için kontrol yaptı...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele, Asayiş, Terörle Mücadele ve Özel Harekat ekiplerinin bulunduğu 900 polis, merkez Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi'ndeki Osmangazi Hipodromu'na operasyon düzenledi.

Hipodroma 900 polisle operasyon!

Özel Harekat Ekipleri, zırhlı araçlar ve Çevik Kuvvet ekiplerinin aldığı önlem ile başlayan operasyonda, 250 at ahırı, 170 at yetiştiricisinin üzerleri ve konakladığı odalar didik didik arandı. Operasyonda narkotik madde arama köpeği 'Rona' da yer aldı.

Hipodroma 900 polisle operasyon! - Resim : 2

Operasyon Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne ait drone ile havadan da görüntülendi. Osmangazi Hipodromu'na giriş ve çıkışlar kapatılırken, arama çalışmaları devam ediyor.

Hipodroma 900 polisle operasyon! ile ilgili etiketler Bursa polis Operasyon uyuşturucu hipodrom
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.