Hintli kadınların cilt bakım sırları! Yağlı ve sivilceli ciltten nasıl kurtuluyorlar?

Hintli kadınların cilt bakım sırları dillere destandır. Güzellik sırlarını birçok ürüne borçlu olan Hintli kadınların ciltlerindeki pürüzsüzlük ve parlaklık birçok kişi tarafından biliniyor. Peki Hintliler hangi cilt bakım ürünlerini kullanıyor? İşte sırları...

Bilinen ürünlerin aksine Hintli kadınlar doğal ürünler ile kendilerine bakıyorlar. Sırf bu yüzden olsa gerek ciltleri daha pürüzsüz ve parlak görünüyor. Sizler de cilt bakımı konusunda en iyisini yapmak istiyorsanız Hintli kadınnların kullandığı cilt bakım ürünlerini kullanabilirsiniz. En başta ise cildinize kimyasal ürün sürmemelisiniz. Hintli kadınların güzellik sırlarını sizler için araştırdık.

İŞİN SIRRI NEEM BİTKİSİNDE!

Öncelik olarak Hintli kadınların en çok kullandıkları bitkisel cilt bakım ürünleri arasında Neem bitkisi geliyor. Neem bitkisi, ciltlerde yağ ve nem dengesini korumaya yönelik bir performans gösteriyor. Neem yapraklarının suda kaynatılması ve daha sonra yüze sürülmesi sonrası ciltte oluşan sivilcelerden kurtulmak içten bile değil. Pamuk yardımı ile gerçekleştireceğiniz nee bitkisi cilt bakımında inanılmaz bir performans gmsteriyor.

TABİ Kİ SAFRAN!

Ciltteki renk uyumsuzluğu ve lekelerden kurtulmak için safran kullanımı Hintli kadınların ve dünyanın birçok yerinde cilt sorunu yaşayanların tercihi oldu. Safran kullanımı ciltteki elekerin giderilmesinde kullanılabiliyor.

VE BAL!

Cildiniz daha parlak ve pürüzsüz görünmesi için bal tek başına etkili olsa da çeşitli karışımlarla da destekleyebilirsiniz. Gül suyui süt, ve sandal tozu ile birlikte bu 4 ürünü karıştırdığ uyguladığınızda cildiniz daha parlak bir hale gelecektir. Ayrıca cildin ihtiyacı olan nem miktarını da karşılamış olacaksınız:

 

 

 

Hintli kadınların cilt bakım sırları! Yağlı ve sivilceli ciltten nasıl kurtuluyorlar? ile ilgili etiketler sağlık cilt bakımı cilt bakım sırları ciltteki lekeler ciltteki nem Cilt kuruluğu hintli kadınların güzellik sırları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.