Hindu rahip müridinin başını kesti!

Hindistan'ın Cuttack kentinde korkunç bir olay yaşandı. Tanrıça Brahmani Tapınağı'nda görevli 72 yaşındaki Sansari Ojha adlı rahip 'Tanrı Kovid-19 salgınını bitirsin" diye bir müridinin başını balta ile kesti. Rahip Ojha'nın vahşi olay sırasında uyuşturucu etkisinde olduğu ileri sürüldü.

Cuttack kentindeki Tanrıça Brahmani Tapınağı'nda görevli 72 yaşındaki Sansari Ojha adlı Hindu rahip geçtiğimiz çarşamba gecesi korkunç bir olaya imza attı.

Ojha gece 01.00 sıralarında tapınak içerisinde dua eden Saroj Kumar Pradhan adlı 52 yaşındaki müridi balta ile başını keserek öldürdü. 

Görgü tanıkları, kurbanın tapınakta tanrıçanın önünde ibadet ettiği sırada Ojha'nın arkadan gelerek boynunu kestiğini anlattılar.

Korkunç olay sonrasında Rahip Ojha polise giderek teslim oldu.

Polis, Budist rahibin ifadesinde rüyasında gördüğü tanrının kendisine koronavirüs salgınını sona erdirmesi için bir kişinin kurban edilmesi gerektiğini söylediğini ve bunu gerçekleştirmesi için emrettiğini' iddia ettiğini aktardı. 

Ancak polis yetkilileri, Hindu rahibin, başını kestiği şahısla bir ay önce köydeki bir arazi meselesinden ötürü kavgalı olduğu bilgisini paylaştı.

Polis ayrıca Hindu din adamının cinayeti işlediği sırada sarhoş olduğu ve marihuana içtiğinin de tespit edildiğini açıkladı.

Hindu rahip müridinin başını kesti! ile ilgili etiketler Koronavirüs Hindistan rahip hindu başını kesti mürid tanrıça tanrı Cuttack kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.