Hindistan'dan korkunç görüntüler geldi

Koronavirüsün kontrolden çıktığı Hindistan'dan korkunç görüntüler geldi. Sahipsiz olduğu gerekçesiyle Ganj Nehri'ne atılan ve sonrasında kıyıya vuran cansız bedenleri köpeklerin ve kuşların yediği ortaya çıktı.

Hindistan'da koronavirüs salgını nedeniyle her gün 4 binin üzerinde insan hayatını kaybetmeye devam ediyor. Hastalığın bir anda dalga dalga yayıldığı ülkeden son gelen görüntüler, yaşananların boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Buna göre; aileleri olmadığı için Ganj Nehri'ne bırakılan koronalı insan cesetlerinin, köpekler ve kuşlar tarafından yenmeye başlandığı görüldü.

Hindistan'dan korkunç görüntüler geldi

GERÇEK ÖLÜM SAYISI DAHA YÜKSEK İDDİASI

Ülkedeki uzmanlar, salgının büyük yıkım yarattığını ve gerçek ölüm sayılarının, açıklanandan çok daha fazla olduğunu bildirdi. Hindistan Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan bilgilendirmeye göre; son 24 saatte 267 bin 334 Kovid-19 vakası ve virüse bağlı 4 bin 529 ölüm açıklandı.

Hindistan'dan korkunç görüntüler geldi - Resim : 2

Hindistan'dan gelen görüntülerin nedeni de belli oldu. Buna göre; ülkede tam kapasite çalışan krematoryumlar sadece hastanede hayatını kaybeden Kovid-19 kurbanlarını kabul ettiği ve evsiz kişilerin Ganj Nehri'ne bırakıldığı aktarıldı.

Hindistan'dan korkunç görüntüler geldi - Resim : 3

BAŞIBOŞ KÖPEKLER YİYOR

Nehre atılan ceset sayısının şimdiden 100'ü geçtiği ve cesetlerin etraftaki başıboş köpekler tarafından yenmeye başlandığı aktarıldı. Yaşanan durumla ilgili en büyük korkunun ise köpeklerin virüs taşıyıcısı konumuna gelmesi. Nitekim hayvanların insanlara koronavirüs bulaştırdığı uzmanlar tarafından açıklanmıştı.

Hindistan'dan korkunç görüntüler geldi - Resim : 4

Hindistan'dan korkunç görüntüler geldi ile ilgili etiketler Hindistan köpek kuş Ganj Nehri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.