Hindistan'da mide bulandıran olay

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının merkez üssü haline gelen Hindistan'da görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bir milletvekili, "koronavirüsün çaresi" diyerek inek idrarı içti.

Dünya çapında 158 milyondan fazla insana bulaşan ve 3.2 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan koronavirüsün merkez üssü haline gelen Hindistan’da mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı.

Hindistan'da mide bulandıran olay

Hindistan yönetiminin salgına karşı etkisiz yöntemlerle müdahale etmeye çalışmasıyla birlikte vaka sayılarında çok ciddi bir artışın görüldüğü ülkede güncel verilere göre 22 milyondan fazla insana koronavirüsün bulaştığı, 242 binden fazla insan da koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi.


İNEK İDRARINDAN KARIŞIM HAZIRLAYIP İÇTİ

Vaka sayısının artmasından ardından Hindistan’da görevli bir milletvekili tartışma yaratan bir video paylaştı. Kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı videoda milletvekili Surendra Singh, inek idrarı içti.

İnek idrarının koronavirüsten diyabete kadar birçok hastalığa iyi geldiğini iddia eden Singh, kameraların karşısında inek idrarını suyla karıştırmak gerektiğini söyledi.

Hindistan'da mide bulandıran olay - Resim : 2


KARIŞIMLARIN SATIŞTA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Karışımı kameralar karşısında hazırlayan milletvekili, bunun sabahları tok karnına içilmesi gerektiğini söyledi. Singh, “Bunu tokken değil, açken içmelisiniz. Üstelik bu karışımı tükettikten yarım saat sonra hiçbir şey içmeyin” dedi. Bunun şişelenmiş versiyonlarının da piyasada olduğunu öne süren Singh, “Bu karışım sıvı ya da kapsül şeklinde de satışta” dedi.

Hindistan'da mide bulandıran olay ile ilgili etiketler Hindistan inek idrarı inek dışkısı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.