Hindistan'da elektrik fırtınası! Yıldırım düşmesi sonucu 38 kişi öldü!

Hindistan’da yıldırım düşmesi sonucu facia yaşandı. Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, Racastan eyaletinin Jaipur, Kota, Jhalawar ve Dholpur bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 7’si çocuk toplam 38 kişi hayatını kaybetti. Polis ayrıca yıldırım düşmesi sonucu 6'sı çocuk 21 kişinin de yaralandığını belirtti. Uttar Pradeş eyaletinde ise sağanak yağış sırasında yıldırım düşmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan’ın Racastan ve Uttar Pradeş eyaletlerinde yıldırım düşmesi sonucu 38 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

KULEDE SELFIE ÇEKERKEN YILDIRIM DÜŞTÜ!

Jaipur’da yaşanan faciada tarihi Amber Kalesi’ndeki gözetleme kulesinde selfie çekimi sırada yıldırım düşmesi sonucu 11 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

PANİKLE KULEDEN ATLADILAR!

Yıldırım düştüğü sırada kulede 27 kişinin bulunduğu ve bazı kişilerin panikle kuleden ve kale duvarından atladığı bildirildi.

HEYELAN GERÇEKLEŞTİ: 3 KİŞİ ÖLDÜ

Uttarakhand eyaletindeki bir köyde şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelanda bir ailenin evi toprak altında kaldı. Evin enkazında 8 yaşındaki 1 çocuk ile 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

TURUNCU ALARMA GEÇİLDİ

Hindistan meteoroloji ajansı, ülkenin güneyinde sağanak yağışların devam ettiğini kuzeyde ise bazı eyaletler için turuncu alarma geçildiğini açıkladı.

Hindistan’da yıldırım düşmesi sonucu her yıl ortalama 2 bin kişi hayatını kaybediyor.

Hindistan'da elektrik fırtınası! Yıldırım düşmesi sonucu 38 kişi öldü! ile ilgili etiketler Hindistan Yıldırım Elektrik Fırtına Selfie kule

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.