Hindistan'da durum vahim! Koronvirüsten ölenlerin cesetleri dozerlerle taşınıyor...

Koronavirüs salgınında sağlık sistemi çökme noktasına gelen Hindistan'dan her geçen gün birbirinden korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Salgının kabusa döndüğü ülkede son olarak virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin cesetlerinin, akrabaları tarafından 280 TL'ye kiralanan dozerlerle mezarlıklara taşındığı öğrenildi.

Tüm dünyada etkili olan koronavirüsün yeni merkez üssü Hindistan oldu. Ülkede bilanço her geçen gün daha da ağırlaşıyor. Koronavirüsten ölenlerin toplu olarak sokaklarda yakıldığı ülkeden son olarak gelen görüntüler büyük yankı uyardırdı.

281 TL'YE DOZER KİRALAYIP CESETLER TAŞINIYOR

Sağlık sisteminin çöktüğü ülkede, birçok hastanede oksijen tankları tükendi. Ülkede virüs nedeniyle hayatını kaybedenler yakınları tarafından 2 bin 500 rupiye (281 TL) kiralanan dozerlerle mezarlıklara taşınıyor. Kovid-19'dan hayatını kaybeden kişilere ait cesetlerin taşınma anları ise amatör kameralara yansıdı.

Hindistan'da durum vahim! Koronvirüsten ölenlerin cesetleri dozerlerle taşınıyor...

HİNDİSTAN'DA SON DURUM

Hindistan'da son açıklanan verilere göre 20 milyon 282 bin 833 kişide koronavirüs tespit edildi. Ülkede toplam can kaybı 222 bin 408 olarak açıklanırken; iyileşenlerin sayısı ise 16 milyon 613 bin 292'ye ulaştı. Ülkede 3 milyon 447 bin 133 aktif vaka bulunuyor.

(DHA)

Hindistan'da durum vahim! Koronvirüsten ölenlerin cesetleri dozerlerle taşınıyor... ile ilgili etiketler Hindistan dozer cesetler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.