Hindistan'da askeri helikopter düştü: Genelkurmay Başkanı da içinde...

Hindistan'da Genel Kurmay Başkanı Bipin Rawat'ın da aralarında bulunduğu bir askeri helikopter düştü. Korkunç kazada ölü sayısı 4'e yükselirken Genelkurmay Başkanı Rawat'ın sağlık durumu bilinmiyor.

Hindistan'da ülkenin Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat'ın da aralarında bulunduğu bir askeri helikopterin düştüğü öğrenildi. 

Ülkenin yerel bir basın kaynağından alınan bilgilere göre, Savunma Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat, kurmayları ve bazı aile üyeleri, Tamil Nadu'da Coimbatore ile Sulur arasında düşen Mi serisi helikopterdeydi.

ARAÇTA 14 KİŞİ VARDI

Araçta 9 kişinin olduğu belirtilirken, kaynaklar, yakındaki üslerden arama kurtarma operasyonu başlatıldığını söyledi. Hindistan Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, "Hindistan Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat'ın içinde bulunduğu Mi-17V5 tipi helikopter, Tamil Nadu'daki Coonoor bölgesinde düştü." ifadelerine yer verildi.

Hindistan'da askeri helikopter düştü: Genelkurmay Başkanı da içinde...

4 KİŞİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Yetkililerden alınan ilk bilgilere göre 4 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralıalr ise Nilgiris'teki Wellington karargahına götürüldü.

Hindistan'da askeri helikopter düştü: Genelkurmay Başkanı da içinde... - Resim : 2

GENELKURMAY BAŞKANI'NIN SAĞLIK DURUMU BİLİNMİYOR

Kazanın nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Rawat'ın sağlık durumu henüz bilinmiyor.

Hindistan'da askeri helikopter düştü: Genelkurmay Başkanı da içinde... - Resim : 3

HİNDİSTAN'IN İLK SAVUNMA GENELKURMAY BAŞKANI

Rawat, ülkenin 1 Ocak 2020'de atanan ilk Savunma Genelkurmay Başkanı.Yıllardır, Savunma Bakanlığı'nın yaptığı yeniden yapılandırmalarda önemli görevlerde yer alıyor.

 

Hindistan'da askeri helikopter düştü: Genelkurmay Başkanı da içinde... ile ilgili etiketler Hindistan Bipin Rawat askeri helikopter
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.