Hıncal Uluç'tan, Hürriyet ve Kanal D'ye şok suçlama!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Hürriyet ve Kanal D'nin haber ilkelerini yerle bir ettiğini iddia etti. Uluç, Doğan Grubu yayın organlarının haberi gizleme hastalığına yeniden tutulduklarını belirtti.

Hıncal Uluç, Hürriyet Okur Temsilcisi Faruk Bildirici'nin tüm çabalarına rağmen hem Hürriyet'in hem de Kanal D'nin haberin gerçek öznesini gizlediklerini savunarak "Hürriyet, embriyo çalan hastaneyi gizler, Kanal D kaza yapan aracın firmasını buzlar. Gazetecilik ilkeleri mi? Kaldı mı öyle şeyler" dedi.

İşte O yazı:

Haber gizleme..

Faruk Bildirici dostum, Hürriyet'in okur temsilcisi, gene "Haberi gizleme" konusuna değinmiş. "Embriyomu çaldılar" haberinde, bu rezil işin olduğu hastanenin adı yok.
Üstelik bakanlık o hastaneye ceza da vermiş..
Okur "İyi bir iş olsa, hastanenin adını en başa yazardınız" diye şikâyet etmiş, temsilcisine..
Boşuna uğraşma Faruk.. Neler yaptın, otobüslerin markaları resimlerde, filmlerde buzlanmasın, diye.. Doğan Yayın Gurubu dahil her gazete, Tv imza attı güya.. Geçen hafta hem Kanal D, hem Hürriyet kaza yapan otobüsün markasını buzladı..
Bu işin bir ticari yanı var. Onu alt etmeye, senin, benim gücüm yetmez!.
Gazetecilik ilkeleri, desen!.
Kaldı mı?.

Hıncal Uluç'tan, Hürriyet ve Kanal D'ye şok suçlama! ile ilgili etiketler Hıncal Uluç Faruk Bildirici Hürriyet Kanal D doğan medya haber gizleme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.