Hıncal Uluç'tan Bakan Soylu'ya 'kumar' sorusu

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşe yazısında Milli Piyango'yu eleştirdi. İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığına seslenen Uluç, "Bu ülkede kumar, kanunen yasak değil mi?" sorusunu yöneltti.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde 'Hani kumarı yasaklamıştık' başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Yazısında, Demirören Holding'in sahibi olduğu Milli Piyango'nun kanunen yasak olmasına rağmen kumar oynattığına vurgu yapan Uluç, bunun internet sitesi üzerinden gerçekleştirildiğini ifade etti.

"İNTERNET SİTESİNDE 23 KUMAR OYUNU VAR"

Milli Piyango'ya ait internet sitesinde 23 kumar oyununun yer aldığını ifade eden Hıncal Uluç,  İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığına seslendi.

'YUVALAR YIKILMADAN HAREKETE GEÇİN' ÇAĞRISI

"Şimdi benim sorum İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya. Bu ülkede kumar, kanunen yasak değil mi?" sorusunu yönelten Uluç, yuvalar yıkılmadan önce harekete geçilmesi çağrısında bulundu.

SİTEDE BEKLEYEN TUZAK

Yazısında Milli Piyango'nun internet sitesinin adresini paylaşan ve insanların karşısına onları bekleyen tuzağın çıkacağını belirten Uluç, "Yani kumarhanelere gidip kol çekerdiniz ya.. İşte onun dijitali. Kol çekme yerine, tıklıyorsunuz.. Birkaç saniyede bitiyor.. Yenisi.. Yenisi.. Yenisi..." diye yazdı.

 

"ŞİMDİ ARTIK ARKASINDA DEVLET YOK"

 Bu işin arkasında devlet olduğunun düşünülmemesini belirten Uluç, "Alışkanlıkla "Arkasında devlet var" sanabilirsiniz. Hayır devlet yok. Satıldı Milli Piyango.. Şimdi artık arkasında devlet yok.. Demirören var. Yani Hürriyet, Milliyet, Posta var." ifadesini kullandı.

BAKAN SOYLU'YA İKİ SORU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iki soru yönelten Uluç yazısına şöyle devam etti:

"1- Bu ülkede kumar, kanunen yasak değil mi?

2- O zaman güvendiğiniz bir danışmanınıza görev verin. "milli piyangoonline.com" yazsın. Çıkan tabloda "Kazı Kazan"ı tıklasın."

HINCAL ULUÇ'UN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Hıncal Uluç'tan Bakan Soylu'ya 'kumar' sorusu ile ilgili etiketler Hıncal Uluç Milli Piyango İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kumar Sabah
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.