Hıncal Uluç'tan Ali Koç'a şok suçlama: İnsanlık suçu işledi

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, deprem nedeniyle ertelenen BtcTurk Malatyaspor-Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'i de eleştiren Uluç, Koç ve Gevrek'i insanlık suçu işlemekle itham etti.

Serkan Korkmaz'ın moderatörlüğünde aSpor'da yayınlanan 90'a'da değerlendirmelerde bulunan Sabah yazarı Hıncal Uluç ertelenen BtcTurk Malatyaspor-Trabzonspor maçının ertelenmesine tepki gösteren Ali Koç ile Adil Gevrek'e sert eleştiriler yöneltti.

Fenerbahçe'nin sıcağı sıcağına bildiri yayınladığını belirten Uluç, "80 milyon televizyonlarının başında sabahlarken 'sen maçı niye oynatmadın' diyor. Ve Malatyaspor Başkanı konuşuyor bildiri yayınlıyor. '3 gün önce 120 dakika maç oynamış da Trabzon, yorgundu bitkindi, zaten ceza sınırında 4 oyuncusu vardı. Bize karşı teslim olmuş çıkacaklarda, onu elimizden aldı devlet' diyor. Malatya'nın başkanı bu Sofyaspor'un değil." dedi. 

Serkan Korkmaz'ın "Malatya'nın bugün Antalya'ya gittiğini biliyorsunuz değil mi?" sorusu üzerine Uluç sözlerini "Evet çünkü Antalya ile maçları var ve Malatya'da çalışacak halleri yok. Hala sallanıyor Malatya." diye sürdürdü. 

Korkmaz'ın "Futbolcular istemiş bizim duyduğumuza göre" diye deyayları paylaşmasının ardından usta isim "Öyle isteyecek tabi takım." dedikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "Burada dalaşma malaşma yok. Burada Malatya Başkanı Ali Gevrek'in ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un çok büyük suçları var. Suçlu bu ikisi. İnsanlık suçlusu. Bunun adını böyle koyalım arkadaş..."

Hıncal Uluç'tan Ali Koç'a şok suçlama: İnsanlık suçu işledi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Malatyaspor Hıncal Uluç BtcTurk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.