Hıncal Uluç: Yazıklar olsun Alp Yalman! Burak Elmas'ın kucağına oturuyorsun

Hıncal Uluç: "Alp Yalman 'Seçimi kim kazanırsa kazansın, kulübü maaşlı elemanımız Fatih Terim'e teslim edeceğimize şimdiden söz veren bir protokol hazırlayalım ve tüm adaylar bugünden imzalayalım' diyen Burak Elmas'ı desteklediğini göstermek için adını onun listesine nasıl yazdırır? Burak Elmas'ın kucağına oturuyorsun.. Senin kucağında büyüyen Burak çocuğun.. Yazıklar olsun.."

Geçtiğimiz günlerde "Fatih Terim derhal Galatasaray'dan ihraç edilmeli" ifadelerini kullanan Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Sarı-Kırmızılı kulüpte 19 Haziran'da yapılacak seçimlere değindi.

Eski başkanlardan Alp Yalman'ın, başkan adaylarından Burak Elmas'ın listesine girmesini eleştiren Uluç, açtı ağzını yumdu gözünü...

"Duyunca inanamadım. Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en büyük başkanlarından Alp Yalman, Burak Elmas'ın listesine girmiş..
Tabii amaç Galatasaray'a hizmettir. Galatasaray'a hizmetin de yaşı ve makamı yoktur.. 

Alp Yalman 'Seçimi kim kazanırsa kazansın, kulübü maaşlı elemanımız Fatih Terim'e teslim edeceğimize şimdiden söz veren bir protokol hazırlayalım ve tüm adaylar bugünden imzalayalım' diyen Burak Elmas'ı desteklediğini göstermek için adını onun listesine nasıl yazdırır?

Sana ne oluyor Alp!. Sana ne oluyor?

Geçmişte kimlerin yönetimlerinde görev alıp ne kazıklar yedin, akıllanmadın.

Şimdi de "Kulübün anahtarlarını Fatih Terim'e teslim için şimdiden protokol yapalım" diyen Burak Elmas'ın kucağına oturuyorsun..

Senin kucağında büyüyen Burak çocuğun..

Yazıklar olsun.."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Hıncal Uluç: Yazıklar olsun Alp Yalman! Burak Elmas'ın kucağına oturuyorsun ile ilgili etiketler Hıncal Uluç Galatasaray Fatih Tarim burak elmas alp yalman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.