Hıncal Uluç: Yakın dostum İmamoğlu neden telefonlarıma çıkmıyor? Hani her şey çok güzel olacaktı?

Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşe yazısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun telefonlarını açmadığını belirterek, "Her şey çok güzel olacak sloganı ne acıdır ki tersine döndü.. Hiçbir şey çok güzel olmadı. Ama tersine çok şey, çok berbat oldu.." dedi.

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi , "Binali Yıldırım'ı da Ekrem İmamoğlu'nu da çok iyi tanıyorum. Hangisi kazanırsa kazansın, İstanbul kazanacak!" demişti. 

Uluç, bugünkü köşe yazısında ise seçim öncesi yakın dostu olan İmamoğlu'nun 'Her şey çok güzel olacak' sloganının tersine döndüğünü yazdı. 

"CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI HEVESİ, SABAH YAZARI İLE DOSTLUĞU KALDIRAMAZ"

Ekrem İmamoğlu'nun kendisiyle iletişimi kestiğini belirten Uluç, "Yakın arkadaşım, dostum sandığım İmamoğlu selamı sabahı kesti. İçine düştüğü Millet İttifakı cumhurbaşkanlığı adaylığı hevesi, bir Sabah yazarı ile dostluğu kaldıramaz, diye düşündü herhalde.. Bana kendisinin verdiği özel telefonunu açmaz oldu. Sonra başkasına devretti ve iletişimimiz kesildi. Bu köşeden sorduklarıma da cevap vermez oldu." dedi. 

İşte Hıncal Uluç'un bugünkü köşe yazısının ilgili bölümü...

"Her şey çok güzel olacak" ne güzel bir seçim sloganıydı. Söyleyen de, Beylikdüzü'nün çok gidip, çok görüp, çok hayran olduğum Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu.. "Kazanırsa, yaşadı İstanbul" dedim. Rakip aday, Binali Yıldırım'dı. Onu da yakından tanıyordum. Köşemdeki yazımı hatırlarsınız.

"Hangisi kazanırsa kazansın, İstanbul kazanacak!."

İmamoğlu kazandı.. Ve ne acıdır ki, o harika sloganı nerdeyse tersine döndü..

Hiçbir şey çok güzel olmadı. Ama tersine çok şey, çok berbat oldu..

Yakın arkadaşım, dostum sandığım İmamoğlu selamı sabahı kesti. İçine düştüğü Millet İttifakı cumhurbaşkanlığı adaylığı hevesi, bir Sabah yazarı ile dostluğu kaldıramaz, diye düşündü herhalde.. Bana kendisinin verdiği özel telefonunu açmaz oldu. Sonra başkasına devretti ve iletişimimiz kesildi. Bu köşeden sorduklarıma da cevap vermez oldu.
En son geçen hafta sormuştum, hatırlarsınız..

"Her şey çok güzel olacak, dedin İmamoğlu.. Çok değil, daha güzel yaptığın tek şeyi söyle İstanbullular için, burada yazayım.."

Tısss!. Verecek cevabı olmadığından tabii..

Bakın mesele, parti marti değil.. Mesele insan!.. Hani bizim kuşak iyi hatırlar, "Şehir ve İnsan" dizisini.. Anthony Quinn bir belediye başkanını oynuyordu o dizide.. Nelerle nasıl savaşıyor ve kazanıyor, kasabasına neler neler kazandırıyordu..

Belediye başkanı odur işte.. Parti değil insan.."

 

 

Hıncal Uluç: Yakın dostum İmamoğlu neden telefonlarıma çıkmıyor? Hani her şey çok güzel olacaktı? ile ilgili etiketler Hıncal Uluç Ekrem İmamoğlu Yazar İstanbul Sabah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.