Hıncal Uluç: Fatih Terim yalan söylüyor

Hıncal Uluç, Fatih Terim'e açtı ağzını yumdu gözünü... Erzurum deplasmanında Belhanda'yı kaptan yapan Terim'e "Yalancı" diyen Galatasaray camiasının duayen ismi "Belhanda kaptan oldu ya, o kaptanlık bandı benim için paçavra" ifadelerini kullandı.

Galatasaray camiasının tanınmış simalarından Hıncal Uluç, Sarı-Kırmızılı kulüpte yaşanan Mustafa Cengiz-Fatih Terim gerilimine ilişkin A Spor'da değerlendirmelerde bulundu. 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'le teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde Seyrantepe'de kritik bir zirve gerçekleştirmişti. Görüşmenin ardından Terim, Twitter hesabından "Her şey yolunda" paylaşımı yaparken, kulüp ise bir açıklama yaparak "Fatih Terim kırmızı çizgimizdir" ifadesini kullanmıştı.

BELHANDA GİTTİ HAVUZLU VİLLA ALDI

Hıncal Uluç'un iddiasına göre gerilim sürüyor ve taraflar yalan söylüyor! Uluç, şunları söyledi: "Fatih Terim yalan söylüyor. Yönetim kurulu Belhanda ve Feghouli'yi satma kararı aldı. Bu iki futbolcu indirim talebine hayır dedi. Senin ülken de, kulübün de benim umurumda değil, paramı son kuruşuna kadar isterim dedi Belhanda ve gitti havuzlu villa aldı.

Fatih Terim ben de oynatayım da satılsın dedi. Belhanda ve Feghouli, Galatasaray'ın yıldızı yazıyorlar. Madem satılmadı, bari onları kazanmam lazım diyor Fatih Terim. Yalana bak! Belhanda kaptan oldu ya, o kaptanlık bandı benim için paçavra. Kimler taktı o kaptanlık bandını? Kimler takmadı? Hagi, Popescu taktı mı? Ben onları satılsın diye oynattım, satılmadı. Şimdi de kazanmak istiyorum diyor Fatih Terim. Vay anasını sayın seyirciler."

Hıncal Uluç: Fatih Terim yalan söylüyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Hıncal Uluç Mustafa Cengiz younes belhanda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.