Hıncal Uluç, Erdoğan için yazmıştı! ''Krizde bir ‘Dünya Lideri’ yarattık!..''

Uzun yıllardır medya sektöründe yorumculuk ve köşe yazarlığı yapan duayen gazeteci Hıncal Uluç'tan üzen haber geldi. Hıncal Uluç 83 yaşında hayata veda etti. Duayen gazeteci rahatsızlanmadan önce Sabah'taki köşesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ithafen ''Krizde bir ‘Dünya Lideri’ yarattık!..'' yazısıyla dikkat çekmişti.

Uzun yıllardır medya sektöründe yorumculuk ve köşe yazarlığı yapan duayen gazeteci Hıncal Uluç 83 yaşında hayatını kaybetti.

A Spor ve Sabah Gazetesi'nin duayen imi Hıncal Uluç hayata gözlerini yumdu. 83 yaşındaki usta gazeteci bir süredir sağlık sorunları ile mücadele ediyordu.

'KRİZDE BİR ‘DÜNYA LİDERİ’ YARATTIK!..''

Duayen gazeteci rahatsızlanmadan önce Sabah'taki köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithafen ''Krizde bir ‘Dünya Lideri’ yarattık!..'' yazısıyla dikkat çekmişti.

“Yahu ne hale döndük biz? Çernobil'de, ki Ukrayna'dadır, patlayan bir atom reaktörünün yaydığı radyasyonlar, Karadeniz bölgemizde kanserden ölümlere sebep olmuşken ve ayni Ukrayna üzerinden bir nükleer savaş sözleri edilirken bile, birleşmez, bir araya gelmezsek nasıl ‘millet’ oluruz biz? Kişisel tüm düşünce ve duygularını bir kenara atıp, milletini ve dünya insanlarını bir felaketten kurtarmak için, tüm düşmanlıkları unutup, önce çepeçevre ülkemiz etrafında bir barış halesi yaratan bir lider etrafında kenetlenmemiz gerekmez mi, arkadaşlar?

Tamam. Erdoğan'dan nefret edebilirsiniz. Ediyorsunuz da. Amacınız, ‘Ne olursa olsun, Erdoğan seçilmemeli. Bu savaş ona uluslararası itibar kazandırmamalı!’ Onun için ‘Biz ne yaparsa yapsın vuralım’ diyor ve ‘Madem barışacaktın, niye küstün?’ diye yazılar yazabiliyorsunuz?

Arkasında İngiltere, Türkiye'ye saldıran ve Ankara'ya 55 kilometreye kadar gelen Yunanlıları denize döktükten sonra Mustafa Kemal, komşumuza el uzattı. Ve mağlup Yunan'ın başbakanı Venizelos, o Mustafa Kemal'i Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterdi. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

Erdoğan'ı sevmeyin, hatta nefret edin. Oy vermeyin. Ama dünyanın, bugünkü çok ama çok kritik ortamında bir 'Dünya Lideri' olarak ortaya çıktığını ve nerdeyse tüm barış isteyen dünyanın gözleri ve umutlarının onun üzerinde olduğunu kabul edin.”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN.

 

Hıncal Uluç, Erdoğan için yazmıştı! ''Krizde bir ‘Dünya Lideri’ yarattık!..'' ile ilgili etiketler Hıncal Uluç vefat gazeteci Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.