Hıncal Uluç: Ahmet Hakan'ın homofobik olduğunu bilmezdim!

Hıncal Uluç, "14 Şubat" yazısına çok kızdı: Bütün yakın erkek arkadaşlarımı, (gayler dahil) yanaklarından öperim Ahmet!."

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kaleme aldığı köşe yazısı Sabah yazarı Hıncal Uluç'u kızdırdı.

Ahmet Hakan yazısında, pandeminin tek sevindirici yanının erkeklerin tokalaşma ve öpüşme seremonisini sona erdirmesi olarak gördüğünü belirtmişti.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç ise buna itiraz ederek bugün "öpüşmeyi" savunan bir yazı yazdı. Hatta Uluç daha da ileri giderek, Ahmet Hakan'ı "homofobik" olmakla suçladı.

Uluç, Ahmet Hakan'a şöyle çıkıştı;

"Ahmet Hakan, pandemiyi severmiş de meğer. (Bakınız, 14 Şubat Sevgililer Günü'ndeki yazısı..)

Nedeni de çok ilginç..

"Erkeklerin birbirleriyle öpüşmesine bir son vermeyi başardığı için!."

Sevgilin olmayan kadını yanağından öpmen doğal, ama çok sevdiğin bir erkek arkadaşını ya da kardeşini, akrabanı öpmen niye Hürriyet Genel Yayın Müdürü'ne göre ayıp, yasak, yersiz, çirkin oluyor ki, adama pandemiyi bile sevdiriyor..

Ahmet Hakan'ın bu kadar homofobik olduğunu aklıma getirmezdim..

Hem de LBGT'nin nerdeyse "üçüncü cins" kabul edilir hale geldiği günlerde..

Bütün yakın erkek arkadaşlarımı, (gayler dahil) yanaklarından öperim Ahmet!."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Hıncal Uluç: Ahmet Hakan'ın homofobik olduğunu bilmezdim! ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Hıncal Uluç köşe yazarları homofobik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.