Himmet paraları tacizci FETÖ'cüye aktı

FETÖ'nün ABD'deki okullarından Paterson Sanat ve Bilim Sözleşmeli Okulu (Paterson Art and Science Charter School) müdürü Danny Necimo (Doğan Necimoğlu) hakkındaki cinsel taciz iddiaları ile ilgili yeni detaylar yaşandı. Necimo'nun, kendisinden şikayetçi olan kadın çalışanla anlaştığı ve 450 bin dolar ödediği ortaya çıktı.

ABD'de yayın yapan Paterson Times’ın New Jersey Yüksek Mahkemesi belgelerine dayandırdığı haberinde, New Jersey eyaletinin Paterson şehrindeki FETÖ okulunda danışma görevlisi olarak çalışan J.R'nin, kendisine defalarca sözlü ve fiziksel cinsel tacizde bulunduğunu belirttiği okul müdürü Danny Necimo'dan Şubat 2019'da davacı olduğu kaydedildi.

3 AYRI ÇEK HALİNDE ÖDENDİ

Söz konusu FETÖ okulunun ise davacı kadın çalışanla 450 bin dolar karşılığında anlaştığı ve bu miktarı okul bütçesinden 3 ayrı çek halinde ödediği ifade edildi.

EŞİ DE AYNI OKULDA ÇALIŞIYOR

Danny Necimo'nun Paterson’daki FETÖ okulunda 1 Ağustos 2015'te yıllık 91 bin dolar maaşla okul müdürü olarak başladığı, yine aynı okulda çalışan Semra Necimoğlu ile evli olduğu ifade edildi.

Himmet paraları tacizci FETÖ'cüye aktı ile ilgili etiketler ABD FETÖ Okul Taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.