Himalaya filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Himalaya filminin konusu nedir? Bugün Sinema TV ekranlarında yayınlanacak olan Himalaya filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu ve kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Himalaya filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Himalaya filminin konusu nedir? Himalaya filmi bugün Sinema TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağı ve konusu merak ediliyor. Himalaya filminin yönetmen koltuğunda Lee Seok-hoon oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Hwang Jung-min,Jung Woo,Cho Seong-ha yer alıyor. Peki, Himalaya filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

himalaya filmi ile ilgili görsel sonucu

HİMALAYA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kanchenjunga Dağı'na tırmanan Hong-gil ve Mu-taek, iki yakın arkadaş olmuşlardır. Himalayalar'ın zirvesine tırmanabilen 14. ekip haline gelen ikilinin dostlukları daha da pekişmiştir. Ancak bu tırmanışın ardından aldıkları yaralar sonucunda Hong-gil, emekli olmak zorunda kalır. Yıllar sonra Hong-gii, tırmanış dersleri verirken Mu-taek, Everest'e tırmanma planları yapmaktadır. Mu-taek yola çıkar ancak geri dönmez. Dostunun cenazesini dağda bırakmamaya kararlı olan Hong-gii, bir ekip kurarak Himalayalar'a doğru yola çıkar.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Himalaya filmi saat 10:45 - 13:15 arasında yayınlanacaktır.

Himalaya filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Sinema canlı izle 2020 film izle himalaya dağları sinematv
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.