Hilmicem ve Mustafa neden kavga etti? Diskalifiye olacaklar mı?

Survivor'da sona doğru yaklaştıkça tansiyon yükseliyor. 17 Mayıs akşamı oynanan ödül oyununda iki takım arasında sinirler iyice gerildi. Hilmi Cem ve Mustafa parkur sonrası atışıyorlar. Atışma sonrası kavga çıkıyor? Peki Hilmi Cem ve Mustafa neden kavga etti? Murat ne dedi? Diskalifiye alacaklar mı? İşte tüm detaylar...

Hilmicem ve Mustafa neden kavga etti? Gönüllüler takımının kendini toparlaması art arda galibiyetler alması Ünlüler takımını son yarışmalarda hayli zorladı. Survivor 17 Mayıs akşamı ekranalara gelen bölümde takımlar ödül oyunu için karşı karşya geldi. Ödül oyunu oynanırken Gönüllerden Hilmicem ve Ünlüler takımından Mustafa yarıştılar. Yarışma sonra benche gelirken atışan Hilmicem ve Mustafa birbirlerine girdi. Olayı ayırmaya çalışan Murat Ceylan ortamı iyice gerince takımlar birbirine girdi. Peki Hilmicem ve Mustafa neden kavga etti? Murat ne dedi? Hilmicem Mustafa diskalifiye olacak mı? İşte tüm detaylar...

Hilmicem ve Mustafa neden kavga etti? Diskalifiye olacaklar mı?
Hilmicem ve Mustafa neden kavga etti?

Survivor yine heyecan dolu 73. bölümüyle ekranlara geldi. 17 Mayıs akşamı ekranlara gelen bölümünde iletişim oyununda Hilmicem ve Mustafa parkurda karşı karşıya geldi. Yarışma sonrası Mustafa Hilmicem'e küfür edince ortalık karıştı. Murat Ceylan ikiliyi ayırmak isterken Mustafa'yı çileden çıkarması takımların birbirine girmesine neden oldu.

Hilmicem ve Mustafa neden kavga etti? Diskalifiye olacaklar mı? - Resim : 2

Hilmicem veya Mustafa diskalifiye olacak mı?

İletşim oyununda çıkan kavga sonrası henüz bir açıklama yapılmadı. Acun Ilıcalı bu tarz kavgalardan sonra taraflara belli cezalar uyguluyor. Ama henüz iki taraf içinde belli bir ceza açıklanmadı.

SURVİVOR 17 MAYIS ÖZETİ

Ödül oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar sert bir tartışma içerisine girecek. Mustafa Kemal’in ifadelerinin gündem yaratacağı bölümde Hilmicem oldukça öfkelenecek. Murat da Mustafa Kemal’in haksız olduğunu söyleyerek artık susmasını isteyecek. Murat’ın avukatlık yaptığını düşünen Ümit Karan ise kendi takım arkadaşına destek olacak.

Hilmicem ve Mustafa neden kavga etti? Diskalifiye olacaklar mı? - Resim : 3

SURVİVOR’DA BİRLEŞME PARTİSİNDE NELER OLDU?

Şarkı yarışmasında finale kalan isimler Merve, Sema ve Adem oldu. Finale kalan yarışmacıların bir daha sahneye çıktığı şarkı yarışmasında Merve Aydın kazanan yarışmacı oldu.

Haftalardır baraka oyununu kazanamayan Ünlüler bu defa iyi başladı. Gönüllüler takımı bir ara farkı tek sayıya kadar düşürse de oyunda istikrarı koruyamadı. Kazanan takımın hem yataklı barakaya hem de ekmek arası domates ve peynire kavuşacağı oyunu Ünlüler 10-6 kazanmayı başardı. Çekişmeli oyunun ardından kalacakları yataklı barakaların olduğu yere geçen Ünlüler yarışmacıları, barakalarına gelen ekmek arası peynir ve domatesleri de iştahla yedi.

Hilmicem ve Mustafa neden kavga etti? Diskalifiye olacaklar mı? - Resim : 4

SURVİVOR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sembol oyununun büyük finaline hoşgeldiniz. Dört aday var. Bu adaylardan ikisinin ailesi gelecek. Kazanan yarışmacıların aileleri direk havaalanına gidecek. Dört adayımızı hatırlayalım. Adem ve Hilmi Cem. Kadınlarda Damla ve Yağmur. Adem'in 7, Hilmi Cem'in 5, Damla'nın 7, Yağmur'un 5 hakkı var. Rakibini sıfıra düşüren ödülü kazanmış olacak. Kadınlarda Damla kazandı, aile ödülünün sahibi oldu, Yağmur gözyaşlarına engel olamadı. Erkeklerde Adem kazandı, ailesi Dominik'e gelecek.

 

O SES SURVIVOR'I KİM KAZANDI?
Dün akşam Survivor'da birleşme partisi vardı. Tüm yarışmacılar, temiz ve güzel kıyafetlerini giyerek eğlence yaptı. Konuklar, Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak'tı. Yarışmacılar şarkı yarışmasına çıktılar. Jüri Survivor yarışmacılarının performansını değerlendirdi. Adem ile Turabi türkü söylerken Turabi hem de saz çaldı.

Yarışmacıların seslendirdiği şarkılar

Yağmur / Bütün Kızlar Toplandık

Birsen / Aldırma Deli Gönül

Mustafa Kemal / Nayino

Anıl / Kandırdım

Merve Aydın / Saydım

Sema / Aşk Laftan Anlamaz Ki

Ümit / Ain't No Sunshine

Turabi / Metris'in Önü

Hilmi Cem / Günah Benim

Nagihan / Bebek

Adem / 1. şarkı Fırat Türküsü

Damla / Ben Böyleyim

Yarışmas sonrası kazanan isim Merve oldu.


SURVİVOR 70. BÖLÜM ÖZETİ (BİRLEŞME PARTİSİ)

Survivor'un dün yayınlanan 70. bölümünde birleşme partisi heyecanı yaşandı.

Birleşme partisinde şarkı yarışması öncesinde Acun Ilıcalı, birleşmeyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada, birleşme partisinde adalar birleşmeyecek. Yarışmacı sayılarının fazla olduğu için ilerleyen zamanda adalar birleşeceğini söyleyen Ilıcalı, birleşmenin yakın zamanda olacağını söyledi.


ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor'da Anneler Günü'ne özel iletişim oyunu oynandı. Kazanan takımın yarışmacıları telefonda annesiyle görüşüp Anneler Günü'nü kutlayacaktı. Oyuna Gönüllüler takımı çok iyi başladı. Fark bir ara 4'e kadar çıktı. Ünlüler takımı daha sonra rakip takımı yakalamayı başarıp skor'u 7-7'ye kadar getirdi. Bu skorun ardından Gönüllüler Takımı tekrar yükselişe geçti ve oyunu 10'a 7 kazanmayı bildi. Gönüllüler takımı karşı tarafa saygı göstererek sevinç gösterisinde bulunmadı.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor'da Anneler Günü'ne özel iletişim oyunu oynandı. Kazanan takımın yarışmacıları telefonda annesiyle görüşüp Anneler Günü'nü kutlayacaktı. Oyuna Gönüllüler takımı çok iyi başladı. Fark bir ara 4'e kadar çıktı. Ünlüler takımı daha sonra rakip takımı yakalamayı başarıp skor'u 7-7'ye kadar getirdi. Bu skorun ardından Gönüllüler Takımı tekrar yükselişe geçti ve oyunu 10'a 7 kazanmayı bildi. Gönüllüler takımı karşı tarafa saygı göstererek sevinç gösterisinde bulunmadı.


SURVİVOR KAZANAN YARIŞMACILAR
Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau

Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama

Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama

Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler

Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama

Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.


SURVİVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

SURVİVOR 2016
Survivor 2016 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR 2017
Survivor 2017 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmekte olan yarışma Survivor Ünlüler-Gönüllüler formatındadır.

SURVIVOR PANORAMA
Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.

SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER
Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

 

 

Hilmicem ve Mustafa neden kavga etti? Diskalifiye olacaklar mı? ile ilgili etiketler Survivor hilmicem mustafa murat hilmicem mustafa neden kavga etti dikalifiye olacaklar mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.