Hilmi Türkmen, hakkında FETÖ incelemesi yürütülen Talha Uğurluel'i daha ne kadar finanse edecek!

FETÖ'cüleri "yurt dışı gezisi" bahanesi ile Türkiye'den kaçırmakla suçlanan Talha Uğurluel, AK Parti'li Üsküdar Belediyesi'nden destek almayı sürdürüyor! Hilmi Türkmen'in o ağır suçlamalardan haberi var mı?

"Osmanlı'nın Şifreleri" ve "Arzın Kapısı Kudüs" gibi kitapların yazarı Talha Uğurluel'in ismi son dönemde sıkça 15 Temmuz hain darbe girişiminin planlayıcısı ve uygulayıcısı FETÖ ile birlikte anılıyor.

Kullandığı aracın plakası "FG" olan, bazı FETÖ'cülere yönelik övgü dolu sözleriyle hatırlanan Talha Uğurluel'in şüpheli ilişkileri de dikkat çekiyor.

Son olarak, Talha Uğurluel'in Kudüs'e "tarih turu" olarak lanse ettiği gezilerin aslında "FETÖ'cüleri yurt dışına kaçırma operasyonu" olduğu iddia edilmişti.

Kısa süre önce savcılığın, bazı ihbarlar üzerine, konuyla ilgili inceleme başlattığı ortaya çıktı.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ İDDİALARDAN HABERSİZ Mİ?

Ancak medyada konu ile ilgili çok sayıda haber yer almasına karşın, Üsküdar Belediyesi'nin Talha Uğurluel'e verdiği destek dikkatlerden kaçmadı.

Uğurluel bir süre önce Üsküdar Belediyesi'nin "Kudüs" konulu etkinliğine davet edilmişti..

Üsküdar Belediyesi himayesinde "Arzın kapısı Kudüs" isimli bir program düzenleyen Talha Uğurluel, etkinliği Twitter hesabından duyurmuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in Talha Uğurluel'e desteği bununla da sınırlı kalmadı.

fwelfkwemgg

Belediye bu kez de Uğurluel'e Mekke konulu bir konferansa davet etti. "Talha Uğurluel ile mukaddes belde Mekke" isimli etkinlik 10 Ocak günü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen himayesinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. / SuperHaber

WhatsApp_Image_2018-01-08_at_15.54.211

TALHA UĞURLUEL'İN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASINI CEVAP HAKKI KAPSAMINDA YAYINLIYORUZ...

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.29_2

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.35_2

Hilmi Türkmen, hakkında FETÖ incelemesi yürütülen Talha Uğurluel'i daha ne kadar finanse edecek! ile ilgili etiketler Talha Uğurluel Hilmi Türkmen üsküdar belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.