Köylülerle video çekerek ünlü oldu! Sinoplu fenomen kazandığı ilk parayla bakın ne yaptı...

Sosyal medyada Sinop'taki köyünde yaşayanları çekerek ünlü olan Hilmi İnce, videolar üzerinden kazandığı ilk parayla köylülere baklava dağıttı. Hane hane gezip baklava dağıtan Sinoplu fenomen "Bunu onlara borçluyum." dedi.

Sinop’un Dikmen ilçesine bağlı 20 haneli Kırçal Mahallesi Kayışlı Küme Evleri’nde yaşayan 21 yaşındaki Hilmi İnce, sosyal medya üzerinden köylülerle birlikte video çekerek paylaşımlar yapmaya başladı.

"HAYALİMDİ, BUNU ONLARA BORÇLUYUM"

Yaptığı paylaşımlarla aynı zamanda köyünün tanıtımına da katkı sağlayan İnce, dikkatleri üzerine çekmeyi başararak 50 bin takipçiye ulaştı. Kazandığı ilk parayla da "Hayalimdi, bunu onlara borçluyum" diyerek köyde kapı kapı dolaşıp komşularına baklava ikram etti.

 

“20 KİŞİNİN YAŞADIĞI KÖYDE TOPLAMDA 50 BİN TAKİPÇİ ELDE ETTİM”

Küçük bir köy olan Dikmen Kayışlı Küme Evleri’nde yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada 50 bin takipçiye ulaşarak büyük bir başarıya ulaşan İnce, “Lise yıllarında video çekmeye merakım vardı. Üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra köyde videolar çekmeye başladım. Sosyal medyada yoğun ilgi gördü, insanlardan güzel tepkiler aldım. İleriye dönük çok tutulacağıma inanmıyordum açıkçası. Çünkü, küçük bir köyde doğduk büyüdük. 20 kişinin yaşadığı köyde toplamda 50 bin takipçi elde ettim. Çoğu kişiye göre ufak olabilir ama benim için bir başarıdır 50 bin kişi” ifadelerini kullandı.

Köylülerle video çekerek ünlü oldu! Sinoplu fenomen kazandığı ilk parayla bakın ne yaptı... - Resim : 2

"BENİM HAYALİM, KAZANDIĞIM İLK PARAYLA KÖYLÜLERE BAKLAVA DAĞITMAK"

İnce, kazanacağı ilk para için hayalinin birlikte video çektiği komşularına teşekkür etmek olduğunu dile getirerek, “Genellikle sosyal medyadan para kazananların ilk parasıyla yapmak istediği hayali vardır. Benim de hayalimdi, o parayla köylülere baklava alıp ikram ettim. Tabi bu ikramdan hiçbirinin haberi yoktu. Ben baklavayı aldım, tek tek kapılarını çaldım. ‘Sosyal medyadan para kazandım, bunu da size borçluyum’ diyerek nezaketen baklava ikram ettim. Onlar mutlu oldu, ben apayrı mutlu oldum” dedi.

Köylülerle video çekerek ünlü oldu! Sinoplu fenomen kazandığı ilk parayla bakın ne yaptı... - Resim : 3

İleriye dönük hedefinin üniversitede medya ve televizyon bölümünden aldığı eğitim üzerine medya sektöründe ilerlemek olduğunu belirten İnce, geleceğine reklamcılık veya oyunculukla devam etmek istediğini ifade etti.

Köylülerle video çekerek ünlü oldu! Sinoplu fenomen kazandığı ilk parayla bakın ne yaptı... ile ilgili etiketler Fenomen Sinop Baklava hilmi ince köylü köy sosyal meyda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.