Hilmi Güler kimdir? Kaç yaşında? Son sağlık durumu nasıl?

Hilmi Güler kimdir? Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler, Kırıkkale civarlarında trafik kazası geçirdi. Hilmi Güler son sağlık durumu nasıl? Kaç yaşında, evli mi? Detaylar haberimizde…

Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler, Kırıkkale civarlarında hafif bir trafik kazası geçirdi. Güler, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Hilmi Güler sağlık durumu nasıl?

HİLMİ GÜLER KİMDİR?

Mehmet Hilmi Güler, 15 Temmuz 1949’da Ordu’da doğdu. Babasının adı Mehmet Bahaettin, annesinin adı İrfan’dır.

Dr. Yüksek Mühendis; ODTÜ Metalurji Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını aynı üniversitede tamamladı.

ODTÜ ve ADMMA Makine Mühendisliği Bölümü’nde Asistan ve Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Türk Uçak Sanayii’nde (TUSAŞ) Proje Mühendisi ve Grup Başkanı, TÜBİTAK’ta Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü, Etibank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Başbakanlık Başmüşaviri, ERDEMİR ve İGDAŞ’ta Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza olarak görev yaptı. AK Parti Kurucu Üyesi oldu.

22. Dönem Ordu Milletvekili. 58, 59 ve 60. Hükümetlerde Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı görevini yürüttü.

Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Güler, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Hilmi Güler kimdir? Kaç yaşında? Son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Ordu hilmi güler Hilmi Güler kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.