Hillary ve kızından Kobani'deki kadın teröristin hikayesine destek!

Hillary Clinton ve kızı, film şirketlerinin desteği ile "Kobanin Kızları" adlı filme destek olacakları açıkladı. İkili filmin televizyon yayın haklarını satın aldı ve teröristleri öve öve bitiremedi.

Hillary Clinton, terörist YPG'li kadınlara övgüler yağdırdı.

Anne-kız Clintonlar, 'The Daughters of Kobani: A Story of Rebellion, Courage, and Justice' adlı Gayle Tzemach Lemmon'ın yazdığı kitaptan esinlenecek filmin TV yayın haklarını satın aldı.

Kitapta YPG'li teröristlere methiyeler düzülürken, teröristlerin ABD Özel Harekat kuvvetlerinin saygısını ve desteğini kazandığından bahsediliyor.

Şubat'ta yayınlanacak yapımla ilgili ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, "Kobani'nin kızları, adalet ve eşitlik için savaşan cesur, meydan okuyan kadınların olağanüstü bir hikayesidir " diye konuştu.

Hillary Clinton, skandal ifadeler ile teröristleri kahraman yerine koydu.

ABD'nin bir dönem Dışişleri Bakanlığı görevini üstlenen Hillary Clinton, yapıma desteğini açıklarken bunu ilham verici bir hikaye olarak niteleyip öve öve bitiremedi.

Bu da Amerika'nın gerçek yüzünün ve YPG'li teröristlere beslediği samimi duyguların bir kez daha ortaya çıkmasına sebep oldu.

 

Hillary ve kızından Kobani'deki kadın teröristin hikayesine destek! ile ilgili etiketler Hillary Clinton PKK YPG terörist film kobani destek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.