Hilal Özdemir'in eski eşinin nişanlısından açıklama geldi! Kanlar içinde polisi aramıştı...

Müzisyen Hilal Özdemir, Hazım Körmükçü ile boşanmasının ardından gündeme bomba gibi düşmüştü. Dün, ''Yardım için Kızılay'a başvurdum' açıklaması yapan Özdemir'in eski eşi Körmükçü'nün nişanlısı Zeynep Tandoğan'dan flaş bir açıklama geldi.

Spor spiker Zeynep Tandoğan, Hazım Körmükçü ile ilgili haberlerden sonra açıklama yaptı.

Oyuncu Hazım Körmükçü ile boşanan Hilal Özdemir, 2. Sayfa programına görüntülü olarak bağlanarak nafakası yatmadığı için aylardır ekonomik güçlükler çektiğini anlatırken gözyaşlarına boğulmuştu.

''NİŞANLILIĞIMIZ AYLAR ÖNCE SONA ERMİŞTİR''

Bunun üzerine Hazım Körmükçü'nün eski nişanlısı spor spikeri Zeynep Tandoğan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak ünlü oyuncuyla ilişkisinin aylar önce bittiğini açıkladı.

Hilal Özdemir'in eski eşinin nişanlısından açıklama geldi! Kanlar içinde polisi aramıştı...

Hazım Körmükçü ve Hilal Özdemir olaylı bir şekilde boşanmıştı. Hazım Körmükçü, 14 yıllık evli olduğu şarkıcı Hilal Özdemir’den ayrıldıktan sonra 2016 yılında Zeynep Tandoğan’la ilişki yaşamaya başlamıştı.

''KANLAR İÇİNDE POLİSİ ARAMIŞTI''

Zeynep Tandoğan’la da sorunlar yaşayan Körmükçü daha önce sevgilisine şiddet uygulamıştı. Kanlar içinde kalan spiker, polisi arayarak şikayetçi olmuştu. Zeynep Tandoğan ve sevgilisi daha sonra ise barışmıştı.

Hilal Özdemir'in eski eşinin nişanlısından açıklama geldi! Kanlar içinde polisi aramıştı... ile ilgili etiketler 2. Sayfa hilal özdemir hazım kormükçü zeynep tandoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.