Hilal Kaplan'ın dikkat çeken Yılmaz Güney paylaşımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk sinemasının "Çirkin Kral"ı Yılmaz Güney’i ölüm yıl dönümünde andı. O mesajı paylaşan Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan, merhum oyuncuyu saygıyla anmadığını şu sözlerle ifade etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk sinemasının "Çirkin Kral"ını unutmadı. Sosyal medyada paylaşım yapan Bakanlık, ünlü oyuncu, senarist, yönetmen ve yazar Yılmaz Güney’i ölüm yıl dönümünde saygıyla andıklarını belirten bir mesaj yayımladı.

Hilal Kaplan'ın dikkat çeken Yılmaz Güney paylaşımı

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ölüm yıldönümünde anılan Yılmaz Güney hakkında dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Yılmaz Güney'i saygıyla anmadığını ifade eden Hilal Kaplan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın paylaşımına şu notu düştü: "Türkiye Cumhuriyeti hakimi Sefa Mutlu’yu katleden, eşinin başına bardak koyup ateş eden, hatta arabasıyla ezip öldürmeye teşebbüs eden bir caniyi saygı ile anmıyorum."

 

Hilal Kaplan'ın dikkat çeken Yılmaz Güney paylaşımı ile ilgili etiketler Hilal Kaplan Yılmaz Güney Kültür ve Turizm Bakanlığı ölüm yıl dönümü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.