Hilal Kaplan kimdir, kaç yaşında? Nerelidir?

Hilal Kaplan kimdir, kaç yaşında, nerelidir merak ediliyor. Katıldığı bir programda FETÖ’cü olduğu iddia edilen Hilal Kaplan sansüre uğradı. Bu olay üzerine Hilal Kaplan kimdir, kaç yaşında, nerelidir sizler için araştırdık.

Hilal Kaplan kimdir, kaç yaşında hayatı merak konusu oldu. Habertürk’te katıldığı bir programda sansüre uğraması ile hayatı araştırılmaya başlandı. Sizler için Hilal Kaplan kimdir, kaç yaşında, nerelidir derledik.

Hilal Kaplan kimdir, kaç yaşında?

Hilal Kaplan 15 Ağustos 1982 yılında, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Psikologluk ve gazetecilik yapan Hilal Kaplan 38 yaşındadır. Anadolu lisesinde eğitimini tamamladıktan sonra girdiği Bilgi Üniversitesi psikoloji bölümünden 2004 yılında mezun olmuştur. Eğitim hayatına 2006 yılında Boğaziçi Üniversitesi sosyoloji bölümünde yüksek lisans programı ile devam etmiştir.

Hilal Kaplan kimdir, kaç yaşında? Nerelidir?

Öğrenim hayatı devam ederken hem okulunda, hem de sivil toplum örgütlerinde siyasi faaliyetlerde bulunduğu görülmüştür. 27 Şubat 2008 yılında başörtüsü yasağının üniversitelerde kaldırılmasının arifesinde iken iki başörtülü arkadaşı ile birlikte "Söz konusu özgürlükse hiçbir şey teferruat değildir: Biz henüz özgür olmadık" başlığı ile bir metin yayınlamıştır. Şu sıralarda TVNET'te yayınlanmakta olan siyasi içerikli "Muhalif" başlıklı programı hazırlayıp sunuculuğunu yapmaktadır.

Ayrıca a Haber kanalında Zeynep Bayramoğlu'nun yönettiği "Her Yöne 80 Dakika" başlıklı tartışma programında yorumculuk yaptığı bilinmektedir. Hilal Kaplan, kendisi gibi gazeteci olan Süheyb Öğüt ile 2007 yılında evlenmiştir. Taraf, Yenişafak, Sabah gazetelerinde çalışmıştır.

Hilal Kaplan kimdir, kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler Hilal Kaplan kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.