Hilal Kaplan "FETÖ'nün siyasi ayağı CHP" dedi ortalık karıştı!

Sabah yazarı Hilal Kaplan, bugünkü köşe yazısında CHP'yi çok sert sözlerle eleştirdi. FETÖ'nün siyasi ayağının CHP olduğunu belirten Kaplan, "FETÖ'yü başından sonuna ve hâlâ destekleyen bir gazeteciyseniz, CHP serbest kalmanız için kendisini ortaya atar" dedi. Bu sözleri Twitter'da tepki toplayan Kaplan, bir de videolu kanıt paylaştı.

Sabah yazarı Hilal Kaplan bugün gazetesinde yayınlanan son köşe yazısı ile CHP'lileri çok öfkelendirdi.

Kaplan
, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ahmet Altan başta olmak üzere "Taraf'ın tetikçisi" dediği herkese sahip çıktığını, 17-25 Aralık'tan bir hafta önce ABD'ye ziyaret edip, FETÖ'cülerle görüştüğünü belirtti.

Kaplan, "Biraz daha geriye sararsak Kılıçdaroğlu'nun ta Ocak 2012'den itibaren "Yargıda ve Emniyet'te cemaat yapılanması var diyemem" veya Nisan 2012'de "Cemaat yapılanması var demek için kanıt lazım" sözlerini buluruz. Zaten kaseti 2 yıl daha geriye sarsak, Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başına getiren "kasete" ve onu çekenlere ulaşırız... O yüzden 17-25 Aralık'tan itibaren FETÖ'ye bayrak açmış AK Parti'ye ve bu mücadeleyi kâh sesi çıkmayana dek miting yapıp FETÖ'yü halkına anlatarak kâh 6 aylık torununun bile olduğu uçakla direnişin merkezine gelip canı pahasına veren Erdoğan'a söyleyecek tek sözünüz olamaz." diye yazdı.

"BENİ TT YAPARAK SUSTURAMAZSINIZ"

Bu sözler sosyal medyada geniş yankı buldu. 'Hilal Kaplan' ismi Twitter gündeminin ilk sırasına yerleşti. Muhalefet destekçisi kişi ve kurum hesaplarından peş peşe Kaplan'ın geçmişte yaptığı bazı açıklamalar paylaşıldı.

Bu sosyal meyda taarruzuna, "Beni yine TT yaparak susturamazsınız; “Ajans” işine bak evladım. Şu kronolojik sıralamaya bir diyeceğiniz varsa; onu söyleyin bakalım" diye yanıt veren Kaplan, daha sonra YouTube kanalındaki 'HaberTürk'teki mizansenin bittiği gece' başlıklı bir video paylaştı.

Kaplan, "Bu videonun 18. dakikasından itibaren Kılıçdaroğlu’nun Ocak 2012’den bu yana FETÖ’yü kollayan söylemlerinin bazı delillerini izleyebilirsiniz" ifadesini kullandı.

 

 

Hilal Kaplan "FETÖ'nün siyasi ayağı CHP" dedi ortalık karıştı! ile ilgili etiketler FETÖ Sabah Gazetesi Hilal Kaplan CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.