Hilal Kaplan - Adem Köse polemiği çirkin bir yere geldi!

Sön dönemde Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu çizgisine yakınlaşan gazeteci ve yapımcı Adem Özköse ile Sabah yazarı Hilal Kaplan arasında sert bir tartışma patlak verdi. Bu tartışmada bardağı taşıran ise Adem Özköse'nin bazı seksist imaları oldu...

Ahmet Davutoğlu çizgisinde siyaset yapmaya başlayarak, AK Parti'ye cephe alan Adem Özköse, son dönemde FETÖ'ye yönelik yaptığı "hukuksuzluk" çıkışları nedeniyle Hilal Kaplan'ın hedefi oldu.

Sabah yazarı Kaplan, Özköse'nin TRT'deki musluğunun kesildiğini, bu nedenle Erdoğan muhalefeti yaptığını savundu.

"Adem Özköse’nin kayıp dediği ya FETÖ kaçağı ya MOSSAD çıkıyor. Mağdur dediği kişiler, uydurma haberlerle acındırılan FETÖ'cü çıkıyor ama bana saldırıyor. TRTden Bakanlıktan proje alırken 'Gazze için Erdoğan'; musluk kesilince.. Tercihinizi Pensilvanya’ya göre de yapabilirsiniz!" diyen Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, "Beni engelleyip arkamdan yazacak kadar 'delikanlı' olduğu için kendisine iletirseniz sevinirim" ifadesini kullandı.

CEVABI TEPKİ TOPLADI

Özköse ise Kaplan için, "Yıllarca FETÖ'ye köpeklik yapan Pelikan çetesinin militanları sadece kadın türünün değil; insanlık türünün yüzkarası olan troliçe ablaları ve Suheyb abilerinden aldıkları emirle şahsıma yönelik saldırıya geçmişler" dedi.

Kaplan'ın paylaşımlarına sosyal medyadan yanıt veren Adem Özköse'nin kullandığı şu ifadeler ise tepki topladı;

"İsmini yazıp midenizi bulandırmak istemediğim troliçe sanırım 'delikanlı' görmeyeli bayağı uzun zaman olmuş. Bu nedenle sürekli delikanlı, delikanlı diye sayıklıyor. İsteyene, ayağıma kadar gelene itinayla "delikanlı" gösterilir. Yeter ki cesaretini toplasın"

Hilal Kaplan - Adem Köse polemiği çirkin bir yere geldi! ile ilgili etiketler Hilal Kaplan FETÖ adem özköse Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.