Hilal Cebeci'den ikinci 'Çav Bella' klibi!

Çav Bella klibiyle günlerdir eleştiri yağmuruna tutulan şarkıcı Hilal Cebeci, şarkısına ikinci bir klip yayınladı.

İtalyan halk şarkısı Bella Ciao'yu (Çav Bella) İtalyanca söyleyen ve buna bir de klip çeken Hilal Cebeci, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

"MARŞA SAYGISIZLIK YAPIYOR"

Çektiği kliple, İtalya'nın kuzeyindeki Po Ovası'nda bulunan pirinç tarlalarında zor ve sefil koşullarda çalışan işçiler tarafından söylenen bu marşa saygısızlık yaptığı iddia edilen Cebeci gerek meslektaşları ve gerekse sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi.

 ÇÖPÇÜLÜK YAPTIĞI GÖRÜNTÜLERİ EKLEDİ

Gelen eleştirilere dilinin döndüğünce yanıt veren Cebeci bir türlü dinmek bilmeyen tepkileri dindirebilmek adına klibinin ikinci bir versiyonunu yayınladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hilal Cebeci’nin geçen bir yıl bir program konsepti gereği çöpçülük yaptığı görüntülere yer veriliyor. Ayrıca klibin sonunda pirinç tarlasındaki işçilerin görüntüleri de kullanıldı.

İşte o klip:

 

 

 

 

Hilal Cebeci'den ikinci 'Çav Bella' klibi! ile ilgili etiketler Hilal Cebeci klip çav bella 2. versiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.