Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık sevgili mi? Aralarında kaç yaş var?

Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık sevgili mi? ATV ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncuları Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık'ın aşk sevgili olduğu iddia edildi. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda köpek detayı dikkat çekti. Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık'ın arasındaki yaş farkı merak edilen başka konu oluyor. İşte Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık sevgili mi? Aralarında kaç yaş var? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık sevgili mi? Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile adını duyuran Hilal Altınilek ve usta oyuncu Kerem Alışık'ın aşk yaşadığı iddia ediliyor. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda köpek detayı dikkat çekti. Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık'ın arasındaki yaş farkı merak edilen başka konu oluyor. İki isimin hayranlarıda sevgili iddialarının detaylarını araştırmaya başladı. İşte Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık sevgili mi? Aralarında kaç yaş var? Merak edilen detaylar haberimizde...

HİLAL ALTINBİLEK İLE KEREM ALIŞIK SEVGİLİ Mİ?

Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık'ın sevgili olduğu yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli ve Züleyha karakterine hayat veren başarılı oyuncular, geçtiğimiz aylarda da aşk iddiaları ile gündeme gelmiş ancak Alışık, o dönem çıkan haberlere, "Bir iddiaya göre denilerek, hiçbir dayanağı olmadan, ne amaçla uydurulduğu, nereden çıktığı belli olmayan, gelişi güzel yapılan haberler, maalesef hiç istemediği halde insanı açıklama yapmak zorunda bırakıyor. En kötüsü de bu galiba. Durup dururken gerçek olmayan bir şeyin gerçek olmadığının savunulması." şeklinde yanıt vermişti.

Kerem Alışık, önceki gün Bebek'te kameralara takıldı. Kerem Alışık'ın gezdirdiği köpeğin Hilal Altınbilek'in köpeği Jupiter olduğu öne sürüldü.

Hilal Altınbilek ve sevimli dostu Jüpiter...

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Çocukluktan bu yana oyuncu olmak isteyen Hilal Altınbilecek, ilkokuldan itibaren tiyatro ile ilgilendi. 2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi gördü.

2011 yılında gençlik dizisi olan Derin Sular’ın oyuncu kadrosunda yer aldı. Bu dizide Deniz Baysal ve Şükrü Özyıldız ile başrollerden birini üstlendi. 2013 yılında Fox televizyon kanalında yayınlanan “Karagül” isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü canlandırdı. Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'nun yazdığı, başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle hayran kitlesini genişletti. Bu dizide iki adam arasında kalmış bir kadın karakterini canlandırıyor.

 

Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık sevgili mi? Aralarında kaç yaş var? ile ilgili etiketler Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık sevgili mi?
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.