Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Biter Bitmez Yeni projesini buldu

ATV Ekranlarında Yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Züleyha Karakteriyle Dikkat Çeken Oyuncu Hilal Altınbilek dizinin final yapmasıyla veda etti. Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Final Yapmasıyla Yeni Projesini de duyurdu.

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Canlandırdığı Züleyha Karakteriyle 4 sezon Boyunca Hayranlarının Sevgilisi oldu. Ünlü oyuncu İlk Bölümlerde Murat Ünalmış'ın oynadığı Demir Yaman ile iyi bir uyum yakalamıştı. Ancak Bir Zamanlar Çukurova 141. bölümüyle final yaptı. Hilal Altınbilek'in Yeni Projesi de Merak Edilmeye Başlandı. Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Biter Bitmez Yeni Projesini Buldu!

HİLAL ALTINBİLEK YENİ PROJESİNİ BULDU!

Bir Zamanlar Çukurova final yapmasıyla birlikte Hilal Altınbilek de 4 sezon oynadığı Züleyha karakterine veda ediyor. 4 sezon 141 bölüm boyunca devam eden hikaye biterken Hilal Altınbilek de Çukurova'ya veda ediyor.

Hilal Altınbilek'in Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etmesi sonrası yeni projesi de merak edilmeye başlandı. 1991 doğumlu oyuncu Altınbilek, uzun süredir ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyordu.

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Biter Bitmez Yeni projesini buldu

Bir süre dinlenme kararı alan oyuncu Hilal Altınbilek'in yeni dizisi geçtiğimiz gün Türkiye'de yayın hayatına başlayan dijital platform Disney Plus'ta yayınlanması bekleniyor.

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Biter Bitmez Yeni projesini buldu ile ilgili etiketler Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova yeni dizisi hilal altınbilek yeni dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.