Hilal Altınbilek'in annesi kimdir?

Hilal Altınbilek annesi kimdir? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek,sosyal medyada annesi ile fotoğrafını paylaştı. Altınbilek'in paylaşımı şaşırttı. Hilal Altınbilek'in annesinin genç görünümü dikkatlerden kaçmadı. Peki Hilal Altınbilek annesi kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Hilal Altınbilek annesi kimdir? Oyuncu Hilal Atınbilek Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Altınbilek annesi ile yemekte olduğu fotoğrafı hayranları ile paylaştı. Altınbilek'in annesinin genç görünümü ise şaşırttı. Peki Hilal Altınbilek kimdir? Detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren ve başarılı performansıyla dikkatleri bir anda üzerine çeken oyuncu Hilal Altınbilek, dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu tatilde aldı. Paylaştığı bikinili pozlarıyla sık sık magazin gündemine gelen güzel oyuncu, son paylaşımıyla bir kez daha adından söz ettirdi.

Hilal Altınbilek'in annesi kimdir?

TAKİPÇİLERİ İNANAMADI

Hilal Altınbilek, annesiyle Yalıkavak'ta akşam yemeği yerken çektiği bir kareyi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Altınbilek'in annesi gören takipçiler, fotoğrafı kısa sürede yorum yağmuruna tuttu. Annesinin oldukça genç görünmesi sebebiyle inanmakta güçlük çeken bazı kullanıcılar, "Ne kadar da genç duruyor", "Abla-kardeş gibi", "Abla bile değil sanki yaşıtsınız maşallah" gibi yorumlarda bulundu. Fotoğraf, kısa sürede binlerce de beğeni aldı.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmirlidir. Tiyatro eğitimine İlkokul öğreniminin hemen ardından başlayan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2011 yılında Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolünde oynadığı “Derin Sular” dizisi ile tanınmaya başladı. Ardından Karagül isimli dizide canlandırdığı Özlem karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 2018 yılında Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Çocuklar Sana Emanet’ filminde Engin Akyürek’in başrolde oynadığı oyuncu kadrosunda yer aldı. Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan 27 yaşındaki Hilal Altınbilek, 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve Kova burcudur.

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova dizisinde; Züleyha karakterine hayat veriyor. İşçi olan iki kardeşin yanlarına manevi kız kardeşlerini de alarak şehre yani Adana'ya iyi bir iş bulmak için gelmelerini ve bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlamalarını ve ardından gelişen olayları anlatan ”Bir Zamanlar Çukurova” adlı dizide Burak Sarımola, Vahide Gördüm, Uğur Güneş, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın ve Murat Ünalmış gibi isimler de rol alıyor.

 

Hilal Altınbilek'in annesi kimdir? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.