Hilafet krizi sonrası Mustafa Armağan'dan 'veda' yazısı

Albayrak Medya bünyesinde yer alan Derin Tarih isimli dergide yaşanan 'hilafet' krizi sonrası Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan'ın görevine son verilmişti. İlk kez SuperHaber'in açıkladığı bu krizin ardından suskunluğunu koruyan Armağan, dergi için bir veda yazısı kaleme aldı.

Geçen hafta Derin Tarih dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan ile derginin bünyesinde yayın yaptığı Albayrak Medya arasında kriz yaşandı.

SuperHaber'in ilk kez kamuoyu ile paylaştığı krizin Armağan'ın patronajdan habersiz şekilde "Hilafet sayısı" hazırlaması nedeniyle çıktığı açıklandı.

Yaşananların ardından Mustafa Armağan ile yollar ayrıldı.

Günlerdir konuyla ilgili suskunluğunu koruyan Armağan, bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"DERİN TARİH ARTIK BENSİZ DEVAM EDECEK YOLUNA"

Yaptığı paylaşımda Derin Tarih'in mart sayısının kapağını ve dergiye yazdığı veda yazısını paylaşan Armağan, şu ifadeleri kullandı:

"ABD/Rockefeller Vakfı'nın gizli elleri DT Mart sayısında. Şimdi veda zamanı. Derin Tarih artık bensiz devam edecek yoluna. 2011 Martında bir fikirdi, bugün bir marka ve markanın en kıdemli satırında ona ilk sayıdan itibaren sahip çıkan siz değerli okurlarımızın isimleri yazılı"

 

Hilafet krizi sonrası Mustafa Armağan'dan 'veda' yazısı ile ilgili etiketler Mustafa Armağan Dergi derin tarih veda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.