Hikmet Karaman: O pozisyona penaltı çalınıyorsa her hafta 15 penaltı çalınır

Hikmet Karaman'dan son dakika penaltısı serzenişi... ""F.Bahçe, Türkiye'yi temsil eden önemli bir kulüp, tersi olsaydı o dakikada aynı pozisyonda Mete Kalkavan ya da kim olursa olsun Cüneyt hocayı çağırıp bizim lehimize verir miydi? Oyuncumuz değmiş bırakmış, adam da kendini yere güzel atmış. O pozisyona penaltı çalınıyorsa Türkiye'de her hafta 15 tane penaltı çalınır."

Fenerbahçe'yi deplasmanda elinden kaçıran Kayserispor milli araya buruk giriyor. Kadıköy'de 85. dakikaya 0-2 önde giren Sarı-Kırmızılılar, 90+6'da VAR'la gelen penaltı golüyle 1 puana razı oldu.

Kayseri ekibi 3 maçlık yenilgi serisini geçen hafta Karagümrük'ü devirerek bitirmişti. Bu hafta da Fenerbahçe'yi krize sokan Sarı-Kırmızılılar puanını 15 yaptı.

Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman son dakika penaltısı için "O pozisyona penaltı çalınıyorsa Türkiye'de her hafta 15 tane penaltı çalınır, çalınsın o zaman. Her hakemin ayrı bir teorisi var, standardı yakalayamıyoruz" dedi. Karaman, maçın basın toplantısında şöyle konuştu:

"AYNISI BİZE OLSA VERİR MİYDİ?" 

"İlk 45 dakikada Kayserispor mevcut kadrosu ve rakip Fenerbahçe'ye karşı planlaması çok iyiydi. Hemen hemen pozisyon dahi vermedik. Kaptığımız toplarla atağa çıkabilseydik daha farklı işler yapabilirdik. 2. yarı 2-0 başladı müthiş, Fenerbahçe'nin kulübede çok iyi oyuncuları var. 2-1'e geldi uzatma dakikasını görüp ona göre oyuncu değişikliği yapmak vardı aklımda."

"2-2 bitmiş maç ama satranç gibi oynuyorsunuz. 90+5'te penaltı oldu oldu 9+7de verdi. Mete Kalkavan kusura bakmasın VAR'a çağırdın hocayı, o pozisyona penaltı veriliyorsa kabulüm. Her hafta 15 tane penaltı çalınır. Mete hoca Kasımpaşa-Ankaragücü oynarken bir penaltı verdi, o hafta herkes bu penaltıya karşı çıktı."

"F.Bahçe, Türkiye'yi temsil eden önemli bir kulüp, tersi olsaydı o dakikada aynı pozisyonda Mete Kalkavan ya da kim olursa olsun Cüneyt hocayı çağırıp bizim lehimize verir miydi? 2-0, 3-0 olacak durumlar vardı. Oyuncularıma da onu dedim 'neden 3-0 yapmadık'. Önce teknik anlamda 2-0'dan 3-0 var mı yok mu oyuncu gelişimi için. Bunu söylesen hakemler uzatmalara sığınıyorlar."

"ADAM DA KENDİNİ YERE GÜZEL ATMIŞ" 

Karşılaşma sonrası hakem Cüneyt Çakır ile saha içerisinde ne konuştuğu sorulan Karaman, "Hakemler de bizim arkadaşımız, üzülüyorum. Bilmediğimiz konuları soruyoruz. Orada da Cüneyt hocam bu pozisyonu oynattın VAR'dan çağırınca mecbur gidiyor, 'çekti' diyor. Ben de 'o çekmeler çok var' dedim. Diğerlerinde niye çağırmadı. Değmiş bırakmış, adam da kendini yere güzel atmış. Penaltıyı verdiğin dakika 90+7.. Sen Cüneyt Çakır'sın, penaltıysa da penaltı ama bana göre bilemiyorum" ifadelerini kullandı. 

Hikmet Karaman: O pozisyona penaltı çalınıyorsa her hafta 15 penaltı çalınır ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman Fenerbahçe Cüneyt Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.