Hikmet Karaman gözyaşlarını tutamadı: Finali tartışmasız hak ettik

Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u eleyerek adını finale yazdıran Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bitiş düdüğü ile birlikte gözyaşlarına hakim olamadı. Oyuncularına devre arasında Real'in City ve PSG maçlarını örnek verdiğini belirten Karaman, finali tartışmasız hak ettiklerini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde 1-0 biten ilk maçın ardından konuk ettiği Trabzonspor’u 4-2 mağlup eden Yukatel Kayserispor finale adını yazdıran ilk takım oldu.

Maçın bitiş düdüğü ile gözyaşlarına hakim olamayan Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Oyuncularım çok büyük iş başardı. Onlara devre arasında Real'in City ve PSG maçlarını örnek verdim." dedi.

Hikmet Karaman gözyaşlarını tutamadı: Finali tartışmasız hak ettik

"İSTANBUL’DA OYNANACAK MAÇTA HERKES SEFERBERLİK YAPMALI"

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında finali hak ettiklerini söyleyen Teknik Direktör Hikmet Karaman şunları söyledi:

“Abdullah hocayı ve Trabzonspor’u şampiyonluklarından dolayı tebrik ediyoruz. Daha 40. saniyede 1-0 geriden geliyoruz, ilk maçtaki skoru da koyarsak 2-0 geriden geliyor bu oyuncular. İlk 45 dakika bana göre 3-1 içeride olmamız gerekiyordu. Ama oyundan kopmadık, müthiş mücadele ettik. Finali ve bu maçı kazanmayı tartışmasız hak ettik. Hakemlere de teşekkür etmek lazım, ne olursa olsun. Şüpheye meal verecek bir maç oldu mu bilmiyorum, iyi bir maç oldu. Kayseri şehrimiz bunu hak etti, final oynamayı hak etti. Tabii finale gidecek takım da saygı duyuyoruz. Çalışmaya devam. Kayserili işadamları, bürokratlar, siyasiler İstanbul’da oynanacak maçta herkes seferberlik yapmalı. Taraftarımız oraya yığılmalı. Bu günkü coşkuyu gördünüz. 1-0 mağlup olmamıza rağmen taraftar bizi müthiş destekledi oyuncular karşılığını verdi”

İHA-A Spor

 

 

 

 

 

Hikmet Karaman gözyaşlarını tutamadı: Finali tartışmasız hak ettik ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor Yukatel Kayserispor Hikamet Karaman gözyaşları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.