Hikmet Karaman: EURO 2020'de final oynarsak şaşırmam

A Milli Takım'ın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki şansını değerlendiren Hikmet Karaman, Bu ulus, yurt dışında oynayan Milli Takım oyuncularının başarılarından ötürü ‘Bizim Çocuklar’ ismini taktı. Bizim Çocuklar da bu tanımın içini doldurmalı. Euro 2020 de bunun için bir fırsat. Final oynarsak şaşırmam" dedi.

Teknik direktör Hikmet Karaman, A Milli Takım'ın EURO 2020'de fark yaratacağını savundu. SuperHaber'e konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Yarı final ya da final yaparsak şaşırmam ben. Yunanistan 2004’te şampiyon oldu, biz neden olmayalım?" dedi.

Tarihinde 5. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılan A Milli Takım, açılış maçında bu akşam Roma'da İtalya'yla karşılaşacak. A Grubu'nda yer alan "Bizim Çocuklar" tüm dünyanın gözünün üzerinde olacağı ilk maçta kalitesini konuşturmak istiyor. 27 maçtır yenilmeyen, 8 maçtır gol yemeyen ve son 12 maçında kalesinde sadece 1 gol gören İtalyan'lar karşısında her ne kadar "sürpriz" takım konumunda olsak da Hikmet Karaman puanın ya da galibiyetin normal olduğunu söyledi.

"Bizim Çocuklar" imajının altının doldurulması için turnuvada başarının şart olduğunu savunan Hikmet Karaman, şöyle konuştu: "Bizim Çocuklar ifadesi çok önemli, havada kalmamalı. Milli Takım da çok sevdi bu tanımı. Bu ulus, yurt dışında oynayan Milli Takım oyuncularının başarılarından ötürü ‘Bizim Çocuklar’ ismini taktı. Bizim Çocuklar da bu tanımın içini doldurmalı. Euro 2020 de bunun için bir fırsat. Bizim Çocuklar’ın turnuvanın sürpriz takımı olacağını düşünüyorum. Yarı final - final yaparsak şaşırmam ben. Yunanistan 2004’te şampiyon oldu, biz neden olmayalım."

Hikmet Karaman: EURO 2020'de final oynarsak şaşırmam ile ilgili etiketler EURO 2020 Hikmet Karaman A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.