Hikmet Karaman: 3 maçın 2'sini kazanmak zorundayız

Hikmet Karaman: "Burada alacağımız 1 puan, kalan maçlarda belki bir galibiyet, bir beraberliğe yetecekti. Ama şimdi mutlaka üç maçın ikisini kazanmak zorundayız."

Medipol Başakşehir deplasmanında ilk yarıyı 0-1 önde tamamlayan ancak maçı 2-1 kaybeden Ankaragücü sıkıntılı günler yaşıyor. 5 maçtır kazanamayan ve 38 puanda kalıp 18. sıraya gerileyen başkentin sarı-lacivertli ekibi haftaya evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak... Hikmet Karaman dönemi etkileyici başlayan Ankaragücü, renktaşını mağlup edemezse kabus görebilir.

Karaman, Başakşehir'e 2-1 yenildikleri maçın ardından basın toplantısında, "Ankaragücü'nü ligde tutmak için hem rakiplerimizin alacağı skorları bekleyeceğiz hem de biz ligde kalacak galibiyetleri elde edeceğiz bundan başka yolumuz yok. Oyuncu arkadaşlar da bu bilinçte. Bu bilinçte olurken de bu tür hataları yapma lüksümüz yok" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcıın maç değerlendirmesi şöyle:

"İlk yarıya iyi başladık ve golü bulduk. Golden sonra da 2'yi yapacak pozisyonlarımız vardı. Devre arası ikinci golü mutlaka bulmamız gerektiğini konuştuk oyuncularımızla. 3 tane erken gelen sarı kartımız var. Bu erken kartlar oyuncularının mücadele gücünü de düşüyor. İki oyuncuyu sarı kartları oldukları için değiştirdik."

"Şansız bir topta maç 1-1 oldu. 88. dakikada rakip bir puana razıyken ayağımızdaki çok net bir pozisyondan golü yedik. Bu tarz pozisyonlarda futbolcuların bu hataları yapmaması gerekiyor. Taca atsan, vursan hiçbir şey olmayacak. Futbol hata oyunu, büyük bir hata yaptık ikinci yediğimiz golde. Buradan alacağımız 1 puanla kalan 3 maçta belki 1 galibiyet ve 1 beraberlik bize yetecekti ama şimdi 3 maçın ikisini kazanmak zorundayız."

Hikmet Karaman: 3 maçın 2'sini kazanmak zorundayız ile ilgili etiketler Ankaragücü Hikmet Karaman Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.