Hikmet Genç'ten müthiş "Ahmet Altan" iddiası! / VİDEO

Akşam Gazetesi yazarı Hikmet Genç 24 TV'de Murat Çiçek'le gündemi değerlendirdiği Günün Manşeti programında Ahmet Altan ile ilgili müthiş bir iddiayı gündeme taşıdı. "Hiç kimse Ahmet Altan niye Taraf'ı bıraktı diye soruyor mu? Bunu kimse sorgulamıyor." diyen Genç, sorularının yanıtını da verdi.

24 TV'de Murat Çiçek'in moderatörlüğünde hazırlanın, Akşam Gazetesi yazarı Hikmet Genç'in de yorumları ile gündeme ışık tuttuğu Günün Manşeti programında dün akşam Mehmet Altan ve Şahin Alpay ile ilgili Anayasa Mahkemesi'nin verdiği tartışmalı karar değerlendirildi.

Anayasa Mahkemesi'nin kararını değerlendiren Hikmet Genç, hiç kimsenin Mehmet Altan'ın ve Ahmet Altan'ın ne kadar FETÖ'cü olduğunu sorgulamadığını anlatıyorduki, çok önemli bir iddiayı gündeme taşıdı.

İşte Hikmet Genç'in Ahmet Altan ile ilgili o iddiası...

"Hiç kimse şunu soruyor mu? Ahmet Altan niçin Taraf'ı bıraktı? Mesela bunu kimse sorgulamıyor. İşte roman yazacaktı. Nerede? Roman felan da yazmadı. Ahmet Altan biranda bıraktı. Ahmet Altan o anda nelerle uğraşıyordu. Defne Joy'un evde ölü bulunması ve oğlu. Ve arkasından o dava bitti, kapandı. Kadıköy Adliye ve hukuk onların elinde. Bi an bi baktık Ahmet altan oradan çıktı. Çekildi çünkü bugüne kadar işbirliği yaptı. Şantaj yaptılar, dağıldı, çünkü böyle bir şey konuşuluyor. Bunun üzerine tekrar yeniden yapılandı Taraf ve operasyona giriştiler.

Hikmet Genç'ten müthiş "Ahmet Altan" iddiası! / VİDEO ile ilgili etiketler Ahmet Altan Mehmet Altan hikmet genç murat çiçek günün manşeti
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.