Hikmet Genç sordu: LGBT ile böyle mi empati kurdun?

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Halk TV'de Uğur Dündar ile katıldığı programda, yaşam tarzına "baskı" yapıldığını savundu.

Yılmaz Özdil, "Samimiyetle söylüyorum, bu sözlerimde en ufak bir kinaye yoktur, Tayyip Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu" ifadelerini kullandı.

Özdil bu açıklamasına sosyal medyada büyük tepki gelirken, Sözcü yazarına bugün Hikmet Genç de Akşam gazetesindeki köşesinden yüklendi.

Genç, "Biranın tadına bakarsak Türkiye daha iyi olurmuş, alkol alanlarla empati kurar aydınlanırmışız?!.. Demek ki kendisi böyle kuruyor empatiyi… LGBT’nin sözde “Onur yürüyüşü”ne de destek veriyor.., Bi’ anlatıver hele, nasıl kurdun empatiyi?!.." diye yazdı.

İşte o yazı;

- 1 tane bira içseymişiz aydınlanırmışız!..

Aralık 2012’de, ekrandan gençlere tavsiyelerde bulunuyordu;

“Gençlik, belki tatile gitmenizdir. Belki polise taş atmaktır. Ne yasaksa onu yapın. Bira yasaksa, bira için... Tayyip Erdoğan bir tane bira içseydi, bugün Türkiye çok daha iyi durumdaydı!..”

Onu dinleyen çapulcuları Gezi’de gördük. Polise taş attılar, bol bol bira içtiler. Boşa gitmesin diye boş bira şişelerinden molotof yaptılar. “Zulüm 1453’te başladı” diyen Bizans çocukları daha iyi Türkiye için bayağı çalıştı!..

Birkaç gün önce tekrarladı asrın Babıali yobazı;

“Tayyip Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu.”

Ultra ulusalcı, kökten laik, sapına kadar Kemalist bu fikir fukarasının çağdaşlık anlayışı bu işte.

Bira içince biracıları anlıyorsun, empati yapıyorsun, böylece aydınlanıyorsun!..

İçinde bir sürü tezvirat bulunan kitabını ‘asrın reklamını’ yaparak iyi sattı. Migros bile zerzevat bölümünde pazarladı. Şimdi aynı kitabın çocuk serisini piyasaya sürdü. (Çocuklara da “Parlak bir gelecek için, 1 bira için hayatınızı değiştirin” tavsiyesinde bulundu mu acaba?!..)

Evet, Babıali kaşalotuna göre ‘çağdaş’ bir toplum olmanın yolu kuralsız yaşamaktan, kafayı çekmekten ya da en azından 1 bira içmekten geçiyor!..

İşte yobazlığın, bağnazlığın, despotizmin dibi... Kutuplaştıran ötekileştiren kafa tam da böyle bir şeydir işte…

Ulan istediğin kadar içebiliyorsun.., Sana, “bira yerine, 1 bardak lohusa şerbeti içseydin” diyen var mı?.. Sana ne milletin ne içtiğinden zırtapoz!..

Yani aydınlık Türkiye için inancını, İslam’ı, ilkelerini bir kenara bırakıp alkol alanlarla empati kurmak zorundasın, öyle mi?..

Sen kur empatiyi!..

Keşke, başörtülü olduğu için içeri alınmayan, oğlunun askeri okuldaki mezuniyet törenini tel örgüler arkasından ağlayarak izleyen teyze gibi bir teyzen olsaydı..,

“Teheccüd namazı kılsaydın” demiyoruz, ama keşke Müslüman mütedeyyin tek bir arkadaşın olsaydı..,

Hacı Muharrem gibi her gün değil, keşke 1 cuma “Cuma namazı” kılsaydın..,

Bilmiyorum da soruyorum, keşke alnın bir kere secde görseydi?!.,

“Bira içeydiniz eyiydi!” dediği için söylüyoruz bunları… Yoksa kime ne, bize ne…

Biranın tadına bakarsak Türkiye daha iyi olurmuş, alkol alanlarla empati kurar aydınlanırmışız?!..

Demek ki kendisi böyle kuruyor empatiyi…

LGBT’nin sözde “Onur yürüyüşü”ne de destek veriyor..,

Bi’ anlatıver hele, nasıl kurdun empatiyi?!..

 

 

Hikmet Genç sordu: LGBT ile böyle mi empati kurdun? ile ilgili etiketler Sözcü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.