Hikaye özelliği Spotify'a da geliyor!

İlk olarak SnapChat'te kullanılan ve ardından Instagram, Facebook, WhatsApp ve Twitter'a da gelen hikayeler özelliği, şimdi de Spotify'a eklenecek.

SnapChat uygulamasının temeli olan hikayeler özelliği Instagram kendi bünyesine katınca, bir anda milyonlarca kullanıcının ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Instagram'a gelen hikayeler özelliğinin bir anda popüler olması, şirketin aynı özelliği Facebook ve WhatsApp'a da getirmesine neden olmuştu.

Ayrıca mikro blog platformu Twitter da hikayelere çok benzeyen 'fleets' özelliğini geçtiğimiz günlerde kullanıma sunmuştu.

SPOTIFY AKIMA UYDU

Twitter’ın ardından Spotify da kendi hikayeler altyapısı üzerinde çalışmalar yapıyor.

İsveç merkezli online müzik akış servisi Spotify'daki hikayeler özelliği şimdilik çalma listelerinin içerisinde yer alıyor.

Ancak şirkete yakın kaynaklara göre, söz konusu özellik kullanıma sunulduğunda ana sayfada konumlandırılacak.

Şu anda test aşamasında olan hikayeler özelliği sayesinde, Spotify'daki sanatçılar da kendi hikayelerini uygulama üzerinden paylaşabilecek.

Hikaye özelliği Spotify'a da geliyor! ile ilgili etiketler Twitter Instagram Facebook WhatsApp Spotify hikaye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.