Hidayet Türkoğlu yeniden başkan seçildi!

Hidayet Türkoğlu, yeniden Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı seçildi. Türkoğlu, sahneye gelerek üyelere teşekkür etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Kurulu'nda oy sayım işlemi sona erdi. Hidayet Türkoğlu, ikinci kez federasyon başkanı oldu. Erman Kunter ve Harun Erdenay'ın da katıldığı seçimde ipi göğüsleyen Hidayet Türkoğlu, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

TÜRKOĞLU'NDAN ÜYELERE MESAJ!

İkinci kez Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığına seçilen Hidayet Türkoğlu, üyelere teşekkür ederken hedeflerinin Türk basketbolunu en iyi yerlere getirmek olduğunu belirtti.

Türkoğlu şu ifadeleri kullandı;

'Bu süreçte iyi yaptığımız şeyler oldu, yapamadıklarımız oldu. Tüm ekibimle birlikte daha iyi çalışacağımıza dair söz veriyorum. İnşallah Türk basketbolunu en güzel yerlere getiririz. Ben kariyerimde iyi bir takım oyuncusu oldum. Buna devam edeceğim. Oy veren vermeyen herkesin elini sıkmak için sizleri ziyaret edeceğim. Gösterdiğiniz teveccüh için herkese teşekkür ederim.

 

Hidayet Türkoğlu yeniden başkan seçildi! ile ilgili etiketler Hidayet Türkoğlu Türkiye Basketbol Federasyonu Harun Erdenay Erman Kunter
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.