Hidayet Türkoğlu, o bloğun hikayesini anlattı!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Kobe Bryant'ın hayatını kaybetmesi hakkında konuştu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Kobe Bryant'ın hayatını kaybetmesi hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Hidayet Türkoğlu, o bloğun hikayesini anlattı!

İşte Türkoğlu'nun açıklamaları;

Üzücü bir süreçle karşı karşıyayız. Elazığ ve Malatya'daki depremde hayatını kaybedenlerin üzüntüsünü halen ülke olarak yaşıyoruz. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın aileleri başı sağ olsun. Bu kolay bir süreç değil.

"GERÇEK DEĞİL GİBİ"
Yakından tanıdığım, onlarca kez karşılıklı oynadığım ve oynarken de keyif aldığım, beni zamanımın en iyi oyuncusunun böyle bir haberini almak kolay değil. Söyleyecek şey bulamıyorum. Gerçek değilmiş gibi geliyor. Bir gün hepimiz bununla karşılaşacağız.

"ONA YAPTIĞIM BLOK..."
2009 NBA finallerinde karşı karşıya gelmiştik. Ona yaptığım blok ve Kobe'nin sinirlenmesi... Maçtan sonra pozisyonun faul olduğunu söylemişti. Sporculuğuyla, aile yaşantısıyla, disipliniyle örnek aldığım bir insan için böyle haber olmak insanı şoke ediyor.

Hidayet Türkoğlu, o bloğun hikayesini anlattı! ile ilgili etiketler Hidayet Türkoğlu kobe bryant blok
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.