Hıçkırık'ın konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor?

Başrollerini Sezgi Sena Akay ve Barış Arda Hacıoğlu'nun paylaştığı, Kanal D'nin yeni dizisi Hıçkırık başladı. kadrosunda Selçuk Özer ve Nurseli İdiz gibi isimlerin bulunduğu dizinin konusu, aynı konakta büyüyen Kenan ve Nalan'ın imkansız aşkı. Redife Zerener ve Gökhan Korkusuz'un senaryosunu kaleme aldığı Hıçkırık'ın yönetmen koltuğunda Fırat Gürsoy bulunuyor. Merakla beklenen ve ekranlarda reyting fırtınası estirecek dizi hafta için her gün Kanal D ekranlarında olacak. Peki, Hıçkırık dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...

Hıçkırık dizisinin konusu ne? Merakla beklenen ve hafta içi her gün Kanal D ekranlarına gelecek Hıçkırık yayın hayatına başladı. Sezgi Sena Akay ve Barış Arda Hacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizide, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz gibi önemli isimler de bulunuyor. Hıçkırık'ın konusu, aynı konakta büyüyen kenan ve Nalan'ın imkansız aşkı. Senaryosunu Redife Zerener ve Gökhan Korkusuz'un yazdığı dizinin yönetmeni Fırat Gürsoy. Ekranlarda reyting kasırgası estirmesi beklenen dizi hafta içi her gün Kanal D ekranlarına olacak. Peki, Hıçkırık dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...

dizininkonusunedir

HIÇKIRIK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kenan ve Nalan'ın acılı ve imkansız aşkının anlatıldığı dizinin genel hikayesi şöyle; Kenan, çocuk yaşta ailesini kaybetmiş ve yetimhanede geçirdiği acı dolu yıllardan sonra İstanbul'un en zengin işadamlarından Azmi Karaoğlu onu bulmuştur. Azmi Bey, Kenan'a sahip çıkmış ve onu yetimhaneden kurtararak kendi konağına almıştır. Kenan'ın hayatını asıl değiştiren ise, Azmi Bey'in evinde henüz çocuk yaştayken tanıştığı Azmi Bey'in kızı Nalan olmuştur. Kenan ve Nalan birlikte büyümüş; birbirlerinin en yakın dostu, sırdaşı haline gelmişlerdir. Bu yakınlık, aradan geçen 15 yılda büyük bir aşka dönüşür. Günümüzde iki genç de 20'li yaşların ortalarına gelmiştir. Birbirlerine delicesine aşıklardır ancak bu aşkı itiraf edecek cesareti bulamamaktadırlar. Kenan ve Nalan'ın hayatını altüst eden kişi ise, son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan İlhami olur.

OYUNCU KADROSUNDA KİM VAR?

nurseli_idiz

NURSELİ İDİZ KİMDİR?

Nurseli İdiz, 6 Ekim 1960 tarihinde İstanbul'da Pendik'de doğmuştur. İskeçe göçmeni ressam Faruk Nafiz Çamlıbel ve annesi Deniz Çamlıbel'in kızıdır. Lisede Fen bölümünde okudu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun olmuştur.

1981'de Ankara Sanat Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayarak “Küçük Adam Ne Oldu Sana?” oyunu ile sanat hayatına başladı. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı. 1981'de, TRT'de “Şarkılar Neyi Söyler” adlı programı ve “Prizma” adlı programı sundu, “Geçmiş Bahar Mimozaları” dizisiyle adını ekranda duyurdu. “Kız Kulesi Aşıkları”, “Böcek” adlı filmleriyle adından sinemada da söz ettirdi. 1991 yılında televizyonda “Saklambaç” adlı bir program sundu. Birçok sinema ve dizi filmlerde rol almıştır.

baris-arda-hacioglu-vikipedi

BARIŞ ARDA HACIOĞLU KİMDİR?

Barış Arda Hacıoğlu, 1991 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans bölümü mezunu olan Barış Arda Hacıoğlu, sporla da yakından ilgilidir ve düzgün fiziğini fitness ile geliştirmiştir.

2013 yılında Best Model yarışmasında en iyi 2. model seçilen Barış Arda Hacıoğlu,bu yarışmadan sonra modelliğin yanı sıra oyuncu olarak ekranlarda yer almıştır. Reklam filmleri ve klipler de rol almıştır.

Barış Arda Hacıoğlu, ilk olarak Zeytin Tepesi dizisindeki rolüyle oyunculuğa adım atmıştır. Sonrasında ise TRT ekranında yayınlanmış olan Ali Ayşe’yi Seviyor dizisinde ve Fox TV'de yayınlamış olan Şehrin Melekleri adlı dizide rol almıştır. Dizilerin yanı sıra bir de Sinema filmi tecrübesi bulunan Barış Arda Hacıoğlu, Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik 4” adlı filminde rol almıştır. Yakışıklı oyuncu şimdi ise izleyici karşısına Hıçkırık dizisinin Kenan'ı olarak çıkmaya hazırlanıyor.

sezzgi_sena

SEZGİ SENA AKAY KİMDİR?

Sezgi Sena Akay, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Erenköy Kız Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde tamamlayan Sezgi Sena Akay, sporla da oldukça yakından ilgilenmiş ve profesyonel olarak Voleybol oynamıştır.

2012 yılında katılmış olduğu Best Model yarışmasında birinci seçildikten sonra yıldızı parlayan Sezgi Sena Akay, güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çekmeyi başarmış ve ekranlarda oyuncu olarak boy göstermeye başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimine 2014 yılında Zeytin Tepesi adlı dizide başlamıştır. Ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem, Acı Aşk gibi dizilerde rol alarak oyunculuk kariyerinde ilerlemeye başlamıştır.

Sezgi Sena Akay, şimdi ise izleyici karşısına Hıçkırık dizisinin Nalan'ı olarak çıkmaya hazırlanıyor.

selcuk_Azer

SELÇUK ÖZER KİMDİR?

Selçuk Özer, 1954 yılında Erzincan‘da doğmuştur. 1968 yılında Avni Dilligil Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. Oğuz Aral Tiyatrosu, İstanbul Tiyatrosu, Gülriz Sururi – Engin Cezzar Tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu ve Dostlar Tiyatrosunda tiyatro oyunculuğu yapmıştır.

1973 yılında Halit Refiğ‘in “Vurun Kahpeye” filminde sinema oyunculuğu yapmış ardından 1983 yılında senaryosunu Attila İlhan‘ın yazdığı ve TRT 1‘de yayımlanan, “Kartallar Yüksek Uçar” dizisinde rol almıştır.

2007 – 2009 yılları arasında senaryosunu Raci Şaşmaz‘ın yazdığı, başrolünde Necati Şaşmaz‘ın oynadığı “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde Turan Kaçgar karakterini canlandırdı.

Birçok dizi ve sinema filminde rol almış olan usta oyuncu Selçuk Özer, şimdi de izleyici karşısına Hıçkırık adlı dizi ile çıkmaya hazırlanıyor.

KANAL D TARİHÇE

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 16 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın Türkiye dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükle (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükle izlenebilmektedir. 5 Eylül 2005'ten 16 Ocak 2013'e kadar Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Mehmet Ali Birand sunmuştur. 3 Kasım 2014'ten beri Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Cüneyt Özdemir, hafta sonu ise Serdar Cebe sunmaktadır. Spor Gündemi'ni Hafta İçi Emre Tilev, Hafta sonu ise Gökhan Telkenar sunmaktadır. 32. Gün programını her Perşembe gecesi Mehmet Ali Birand sunmuştur. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır. Kanal D 2005 yılından itibaren her yıl Türkiye'nin en çok izlenilen kanalı durumundadır.[kaynak belirtilmeli]

Kanal, 20 Nisan 2011'de logosunu üç boyutlu yapmış ve logonun ortasındaki daire dönen bir küre olmuştur. Mayıs 2013'ten itibaren Kanal D dizileri engelsiz.kanald.com.tr adresinde görme engelliler için sesli betimleniyor, işitme engelliler için işaret dili ile anlatılıyor. Ayrıca altyazılarla destekleniyor.

Kanal D, 1 Temmuz 2013'te 16:9 (geniş ekran) yayına geçti.

Hıçkırık'ın konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? ile ilgili etiketler hıçkırık konusu ne oyuncu kadrosu hıçkırık dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.