Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Neden Final Yapıyor? ÇGHB Neden Final Yaptı?

ÇGHB Neden Final Yaptı? Ekranların en eğlenceli programlarından Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 final kararı ile herkesi şaşırttı. Yılmaz Erdoğan yönetimindeki programın 109. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki bu kadar seviliyorken Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 neden final yapıyor? Yeni bölümleri internetten mi yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Neden final yaptı ile ilgili birçok spekülasyon sosyal medyada aldı başını yürüdü. Yılmaz Erdoğan yönetimindeki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Pazartesi akşamlarının en eğlenceli programlarından biriydi. Programın 109. bölüm fragmanı yayınlandığı an izleyenlerin yorumları da gecikmedi.

BKM Mutfak'ın ikinci kuşağı denilen ve oyuncu kadrosuyla da ilgi çeken Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bugün yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile final kararını duyurdu. Eğlenceli ve göndermeli skeçleri ile yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi çeken programın artık yayınlanmayacak olması birçok seyirciyi üzdü.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 final kararı sosyal medyada da yankı uyandırdı. Hiç hesapta yokken alınan bu karar herkesi üzse de finalin nedeni hakkında birçok kişi tahminlerde bulundu. Ancak bununla ilgili henüz net bir açıklama henüz gelmedi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Neden Final Yapıyor?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 neden final yapıyor sorusu da yanıtını buldu. Kanal yönetiminin son gelen reytinglerden memnun olmadığı ve pandemi döneminde bile ekran yolculuğuna devam etmiş yapımın final kararı almasının ardında reyting kaygısı olduğu düşünülüyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Neden Final Yapıyor? ÇGHB Neden Final Yaptı? ile ilgili etiketler çok güzel hareketler bunlar neden final
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.